Леле каква каша стана нее истина,незнам какво първо да напиша,......Ели асъл срещата си е на 15 срещу 16,но понеже пътуващите от варна едва ли ще искат да бият път за една вечер,както обикновенно ще има една групичка от хора които ще са там от 14,аз най вероятно ще съм сред тях защото пък скоро ме поканих на сватба която за мой късмет е точно на 16.05. и ще трябва да си бия камшика през нощите,че иначе няма как да стане...относно датите за отработване,наистина се е получило кофти,но тъй като и аз ритам от месец за 2 почивни дни смятам че всеки от нас до сега би могъл да си уреди нещата,незнам аз съм пас,но като се замисля че ако сменим датата след 15 и 16 няма да се радваме на присъствието на Чефо,Ванката,Ели и Чонков незнам малко гадно ми става...решавайте хора,каквото такова.....
Относно резервацийте,след разговора ми с управителката на хотела,ясно се разбра че ако не се организираме и не направим групово събиране,рискуваме между обажданията на всеки един поотделно да се заемат и други стаи от други хора и така накрая да няма места за всички...но ако смятате че организацията е сложна работа и е по удобно всеки от вас да си се обажда,няма проблем...аз нямам претенций стига всичко да е наред на края...