Author Topic: драскотини и дребни забележки по купето  (Read 1881 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline 4efo_1912Topic starter

• Напредващ
колеги имам малки забележки по външния вид на купето. :whatever: на някоиместа имам драскотини по боята от предполагам някакви завистливи килешчета. :@ и наи ве4е по предната броня имам отлюпени малки парченца боя.4удя се дали някой от вас е правил такива корекций по купето.ако е пастирам какво можеда скрие пастирането и какво не? и дали може да се закрият тея дупчици по бронята без да се боядисва цялата кола. :yes: :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
За бронята специално с пастиране няма да стане. За другите също не е сигурно - зависи колко надълбоко са реските. Боичка ти трябва най-вероятно :)

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
колеги имам малки забележки по външния вид на купето. :whatever: на някоиместа имам драскотини по боята от предполагам някакви завистливи килешчета. :@ и наи ве4е по предната броня имам отлюпени малки парченца боя.4удя се дали някой от вас е правил такива корекций по купето.ако е пастирам какво можеда скрие пастирането и какво не? и дали може да се закрият тея дупчици по бронята без да се боядисва цялата кола. :yes: :h:
колега и аз имамтакива малки забележки...пастирал съм я с машина с 3 вида паста и излизат само най плитките драскотини...иначе другите няма как...може би с препръскване,но не знам дали няма да стане по грозно и може би скоро след това пак ще се появят...така че аз специално смятам,да прецакам каското като си надера колата преди да изтече застраховката ;)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
А нямаше ли някакви пасти с такива частици вътре с цвят? Примерно червени и те запълват малки дупчици и драскотинки.. Мисля че съм виждал някъде :( Иначе наистина и на мен с пастиране големите драскотини не ми излизат

• Напредващ
 ;) както казва адаша(chef4o) ако наистина има такива пасти с цвят има вазмойност да се скрият много от драскотините. :yes: аз 6те поразпитам и ако има такива пасти 6те дам инфо. :yes:

Offline ilian4o

• Загряващ
  • **
ако откриеш някоя вълшебна паста пиши.защото и моята има нужда от леки корекции :depress:
Forza magica Juventus!!!

• Напредващ
 :mighty: неска бях до 2 магазина за да проверя за паста. ;) на4и има вси4ко на които каквото му потрябва :PP има и е4на паста с цвят кочто е 500мл и кам неч варви 1 коректор за по далбоки драскотини или липса на боя които прили4а на дамско 4ервило.казажа ми 4е парво минаваме нуждае6тите се места от корекция с този коректор и след това с пастата,която може да се нанася и на ръка,не е нужна ма6инка.гарантиража ми 4е зали4ава и доста груби ужулвания. :bravo: :uhuh:продават се и само коректори с разли4ни цвето.
цената на пастата + коректора е 25 лв.
а цената на коректора е 11 лв.
ако нчкои го интересува пове4е инфо да пи6е. :hater: :yes:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
еее братле дай по четливо бе направо се измъчих докато го прочета   :omg:

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Най-евтината оферта е пастел колеги...Във всеки бояджииски магазин го има...не повече от 3лв е кутииката и с едно пастелче можеш да покриеш доста...нагрява се със запалка и се мацва на мястото...След не повече от 10сек се избърсва с сух парцал и ВоАлА!!!Има ги във всякъкви цветове...запълват и дълбоки резки и дупки....Едно време го ползвахме вместо бодикит...По евтино и бързо е...и е доста здраво...Ако имате проблем обаждайте се...
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline ilian4o

• Загряващ
  • **
Къде е тоя магазин?
Forza magica Juventus!!!

• Напредващ
магазина се намира в Кичука  на ул.коматевско шосе точно срещу старческия дом. ;)

Offline ilian4o

• Загряващ
  • **
Някъде до Петер ли?
Forza magica Juventus!!!

• Напредващ
да на 20 метра от него.
колега само да ти кажа ако искаш изчакай ден,два защото казаха че очакват очакват да получат всякакви разцветки :yes:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Най-евтината оферта е пастел колеги...Във всеки бояджииски магазин го има...не повече от 3лв е кутииката и с едно пастелче можеш да покриеш доста...нагрява се със запалка и се мацва на мястото...След не повече от 10сек се избърсва с сух парцал и ВоАлА!!!Има ги във всякъкви цветове...запълват и дълбоки резки и дупки....Едно време го ползвахме вместо бодикит...По евтино и бързо е...и е доста здраво...Ако имате проблем обаждайте се...

Какви точно са тия пастели?! че и аз имам доста да корегирам по моята машина :) бих пробвал да видя какво ще се получи ... ;)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
да на 20 метра от него.

Тва е магазина дето работят само жени в него нали така има всяки щурутии там  :omg:

• Напредващ
дам същия,на мен ми харесва за6тото има вси4ко.много добре зареден е според мен.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
дам същия,на мен ми харесва за6тото има вси4ко.много добре зареден е според мен.
Е да зареден е, но зависи за какво търсиш за Купе няма НИЩО освен неща който са универсални :aha:

• Напредващ
а да тук си мн прав.то незнам дали има изобщо някакви части в наличност.според мен е само за аксесоарчета и темподобни.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
а да тук си мн прав.то незнам дали има изобщо някакви части в наличност.според мен е само за аксесоарчета и темподобни.
е има и части за неизменната кола на всеки вече гражданин (кристални стопове и фарове с ангелски очи за ГОЛФ-3)  иначе не е лошо магазинчето но е хубаво каквото взимате от там да го пробвате на място и да сте сигурни че е точно тва щото тези мацки там са сложени точно за това те не разбират от тези неща така че трябва ти да си сигурен че е точното нещо ;)

• Напредващ
ако несе лъжа май не дават да се разопаковат не6тата,за проба. а и доколкото знам е доста трудничко да върнеш или замениш стока, при тях. :@

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
точно тва е трика вътре в магазина има табела "РЕКЛАМАЦИИ САМО НА МЯСТО В МАГАЗИНА" димек ако си вземеш нещо и не го провериш там на място и гориш, затова дори и да не ти дават си искаш своето показваш им табелата която сами са сложели така че няма да има проблеми ;)
В неделя ще те чакаме на гребната надяваме се да дойдеш да се запознаем ;)  :h:

• Напредващ
добрем,жоре тоя път ще направя абсолютно всичко възможно да дойда.че имам и 1 вапрос4е дето мн ме ма4и особенно в тва време което е сега.и ще е добре да се консултирам с вас :h:

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Пастелите са восъчни или на принципа на мекия вералит...топят се лесно,нанасят се лесно и са наистина добри и здрави...само незнам защо ама днес ходих и са преместили магазина...ще питам къде е и ще ми казвате кой какъв цвят търси...и такааа.... ;)
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Идеален си :) аз търся тъмно зелен металик ... хихих

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
както казах колега - има всякакви цветове...ако не намериш обади се да потърся и аз че чух лоши неща...щали да ги спират заради слабото търсене....просто хората не знаят за тях да му се не види.... :(
Kia Clarus 1.8 16V DOHC