Лупите съм ги зачистил естествено .. боята за рефлекторите е черен металик , и да ти кажа честно .. по добре не се захващай , защото ми се видя сметката да се занимавам .. Трябва да имаш съвременна готварска печка или да си се занимавал със пистолет за топъл въздух , за да успееш да отлепиш фаровете .. да ти кажа там е голямта игра защото лепилото за тях е просто уникално добро .. Другото което е , пада лека сянка върху светлината на фаровете .. става въпрос , че ако не ги нагласиш тези гръгове и тем подобни добре около самите легла на фаровете , може да ти мъждукат фаровете вместо да светят .. Мойте леко светят по слабо , но пак са приемливи , гъзарията изисква рискове ! Друго за което се сещам е че леко си прецаках единия фар , поправимо е но .. пак нерви .. стопих си буксата за регулиране на фаровете и сега единия ми седи забит надоло , пак се вижда , но като си свикнал да ти свети яко , а после като свети така ти е терсене , нали разбираш... И като цяло това е .. аз съм доволен сам за себе си , но те съветвам ако ще започваш , да има поне 1 човек да ти асистира , че сам едва ли ще се справиш със действията , че на места трябва помощ . Ако си сериозен и търпелив ще го направиш , но ако не си от най-сръчните недей

Успех !