Author Topic: "Дрешките" на вашето Coupe  (Read 10068 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Отговор на: "Дрешките" на вашето Coupe
« Reply #40 on: 10-01-2009, 14:21:02 »
Аз си обзаведох моето с навигация на Garmin :P Утре ше се фукам във Варна :P

А да те питам - има ли опция да въведа маршрут (примерно НДК -> Ал. Невски или пък София - Пловдив) или само показва къде си в момента? Също откъде взима ток - батерии или от запалката?
Панко наш герой! :PP

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #41 on: 10-01-2009, 15:15:23 »
То тука и аз мога да отговоря вместо шефчо.Може да се задава маршрут и може да се избира да ти покаже най-бърз или най-кратък. Има си и батерия и се зарежда от запалката.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #42 on: 10-01-2009, 16:03:42 »
хмм и аз съм си харесал такава навигация на GERMIN от магазина на Германос в Пловдив е 240лв на Промоция мисля да я взема... искам да ви питам има ли изход за кабел и от къде мога да си дръпна карти за разни градове из Б-я или само това което е в нея тва е ????

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #43 on: 10-01-2009, 16:45:19 »
Аз си обзаведох моето с навигация на Garmin :P Утре ше се фукам във Варна :P

А да те питам - има ли опция да въведа маршрут (примерно НДК -> Ал. Невски или пък София - Пловдив) или само показва къде си в момента? Също откъде взима ток - батерии или от запалката?

Значи има всякакви възможности, даже може да задаваш междинен маршрут, да кажем София -> Варна през Стара Загора ... Тва за моя модел де, Nuvi 255
Също може да си гледаш картата и като си харесаш някакво място, независимо дали град или част от града (да кажем намираш Централна гара в София), цъкаш там с маркера, кликаш на "Давай" и те отвежда до там по маршрут по твой избор (най-къс или най-бърз)
Има хиляди опции, много е полезно

А иначе за карти - мога да ви дам, имам няколко много ценни, тая в момента мойта топографската е страшна, но най-добре за още 100-ина кинта да си вземете от Гармин Europe 2009, жестока ще е!

Offline Vancuver

• Напредващ
« Reply #44 on: 10-01-2009, 20:13:44 »
Звучи наистина доста добре. А как се борави с интерфейса - с тъч скрийн или с копчета? Аз ги гледах на сайта на Гармин, ама така и не вдявам разлики между повечето модели.

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #45 on: 10-01-2009, 20:47:14 »
С тъчскрийн е.. А моделите наистина са много и са доста различни, особено по отношение на приложенията, които поддържат. В сайта на Гармин има доста неща, дето може да си свалиш и не стават за всички модели... Ама пък и в България не се поддържат, така че не губиш особено :)

Offline Vancuver

• Напредващ
« Reply #46 on: 10-01-2009, 22:01:45 »
Добре де - казахно иначе - моделите, които са над твоя - има ли смисъл да ги гледам изобщо или за България няма смисъл? Видях на едно моделче, че има Lane Assist, което ми се стори много хитро, ама до колко се поддържа тук...

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #47 on: 11-01-2009, 00:48:44 »
Не мога да ти кажа, човек... Не съм толкова компетентен, звънни в офиса на Garmin и питай... Но аз лично повече от това, което имам в моя не мисля, че ми е нужно

Offline Vancuver

• Напредващ
« Reply #48 on: 11-01-2009, 02:30:03 »
Тия дни ще мина през "Технормакет" да го видя 255, обаче май по-скоро ще е W-моделът... Ще видим.

Мерси за инфото! :) :h: :beer:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #49 on: 17-01-2009, 14:07:40 »
Вчера си поръчах от ebay LED габарити http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280300535656&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&viewitem=
Дали ще харчат повече ток от обикновенните габарити. Да не стане след 1 час на габарити да търся кабели за ток :)

Offline Vancuver

• Напредващ
« Reply #50 on: 17-01-2009, 14:44:52 »
Аз си сложих на Luxima - това с петте:

http://luxima.bg/index.php?tid=9

Много по-добре е откакто не свети жълто. Досега не съм имал проблеми с тях. ;)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #51 on: 17-01-2009, 21:23:48 »
Аз си сложих на Luxima - това с петте:

http://luxima.bg/index.php?tid=9

Много по-добре е откакто не свети жълто. Досега не съм имал проблеми с тях. ;)

Ти с кой от трите вида си? че и аз искам да си взема някакви по-хубави ... тия дето ги ползвам верно по 3 лв са ама ... се пържат през ден да ги таковам ...
« Last Edit: 17-01-2009, 23:06:52 by Novaka »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #52 on: 17-01-2009, 22:02:59 »
Кирчо, цитирал си го и пак го питаш с кой вид е... Иначе са супер, ама 40 кинта за една крушка.. мъка ми е, преди бих ги дал, но засега ще си помисля.. И ще изчакам да видя какви ще са впечатленията на Ванката след време :)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #53 on: 17-01-2009, 23:08:07 »
Божееееее ... верно бе :) аз като ти казвам че спя ... ти не ми вярваш ...  :cheezy:
може би и аз ще се прежаля за тия с 5-те ама ... на заплата че сега ... някак няма възможност за такива хубави нещица :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Vancuver

• Напредващ
« Reply #54 on: 18-01-2009, 22:30:56 »
Аз бях взел някакви за 2 лв бройката, ама в ИНД като отидох ми казаха, че няма и седмица и тия изгаряли. Та те ми поръчаха тогава тия на Луксима и досега (над месец вече - ако не и повече) няма проблем. Малко е шибано, че ксенонът ми не е чисто бял, а май е 4300 келвина и е маааалко по-жълт от габаритите, ама... По-натам ако имам излишни пари за глупости може и да сменя крушките с 5000 или 6000 келвина.

Иначе сменях и бушон на фаровете - с голям ампераж, че една вечер останах без къси...

Offline sashek

• Загряващ
  • **
« Reply #55 on: 23-01-2009, 01:04:56 »
хмм и аз съм си харесал такава навигация на GERMIN от магазина на Германос в Пловдив е 240лв на Промоция мисля да я взема... искам да ви питам има ли изход за кабел и от къде мога да си дръпна карти за разни градове из Б-я или само това което е в нея тва е ????

Жоре защо не си казал че ти трябва навигация..ела при мен в Германос-а в Тракия (с-у полоклиниката)
Сега на промоция ни е Гармин 215+БГ мап - това включва 40 големи града в страната и естествено всички межбдуградски пътища..
един клиент се похвали че от самия сайт на Гармин си свалил и други карти (главно за европа) без пари. Не съм се ровил до сега. Ако искаш провери. И ако имаш време мини ше ти го пусна да го поразгледаш пък и хем ше се видим :)
Иска ми се да бъда такъв, какъвто бях тогава, когато исках да бъда такъв, какъвто съм сега..

http://vbox7.com/play:6eccff8d

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #56 on: 23-01-2009, 22:23:40 »
Саше малко късно вече аз си взех вече навигация на Гармин пак от Германос, този на центъра срещу макдоналдс, там имам позната та тя ме ориентира ;) мерси все пак за поканта ще гледам да мина ;)

Offline Vancuver

• Напредващ
« Reply #57 on: 23-01-2009, 23:30:52 »
Аз бях взел някакви за 2 лв бройката, ама в ИНД като отидох ми казаха, че няма и седмица и тия изгаряли. Та те ми поръчаха тогава тия на Луксима и досега (над месец вече - ако не и повече) няма проблем. Малко е шибано, че ксенонът ми не е чисто бял, а май е 4300 келвина и е маааалко по-жълт от габаритите, ама... По-натам ако имам излишни пари за глупости може и да сменя крушките с 5000 или 6000 келвина.

Иначе сменях и бушон на фаровете - с голям ампераж, че една вечер останах без къси...

Точно го написах това, че вече около месец нямам поблем с диодите и кво - вчера ми изгоря левият габарит... Ама понеже ме мързи да го сменям сега - ще си карам с къси + десен габарит. :)

Offline user

• Напредващ
    • quick auto zone
« Reply #58 on: 25-01-2009, 13:41:08 »
относно навигацията....аз съм с Гармин нюви 250 и не  екато да го ползвам кой знае колко...иначе в офроуд форума има всичко относно навигации карти етц...

те брумчат по чукарите и записват картите :)

edit: може и 205 да е модела :D:D
« Last Edit: 03-03-2009, 22:59:13 by user »
Бързите кучки са генератор за гащи
http://www.youtube.com/watch?v=JScH_5dSKzw
имаш 0 съобщения, 2 са нови.

Offline Ansarter

• Новак
  • *
  • MAX RPM
« Reply #59 on: 30-01-2009, 21:40:05 »
за сега има само тва  :P