... като казах втора ръка гуми имах в предвид ГОЛЕМИ размери! Едно е 205/50/15 (зимните ми са BFGoodrich 195/55/15 и бяха по 150лв бройката, като това е с намаление за 4бр, а летни KUMHO ECSTA SPT 205/50/15 са малко под 150), а съвсем друго е 205/45/17. Дори и не съм си правил труда да питам за нови, защото най-ефтините ще са около 300лв/бр... Spaidy е дал мн ясен пример, къде са 280лв за втора ръка и къде над 1200 за нови ...
Точно така, колега абсолютно съм съгласен с теб и със Spaidy, в края на краищата - всеки си прави сам сметка какви гуми да си вземе и на какви цени. Аз, също съм дал /по- нагоре/ пример, как можеш да си вземеш много добри гуми /втора ръка/ като съотношение цена-качество.
Сега идеята е да съберем максимално голяма като обем информация, която да ползва всички при избора им на гуми за летния сезон. И затова, ви уведомявам, че в "Диана" тече промоция - 10% намаление за летни гуми.
Моля, ако скоро някой колега ще ходи до "Диана" да вземе ценови оферти за гуми с размер: 185/65/14, 195/60/14 и 205/50/15 и да я публикува в темата, за което ще му бъда благодарен.
Извън темата, ви уведомявам, че Аутогруп5, в момента правят сериозно намаление на зимни гуми Мишлен и БФ Гуудрич.
Поздрави на всички!