Хора, спокойно, истината както винаги е някъде по средата. Аз, съм на мнение, че чoвек може да си намери гума втора ръка с отлично качество. Веднага давам пример, миналата година края на март си купих чисто нови Клеберки - 195/50/15 от Диана за цена от около 105 лв с ДДС. Лятото ги карах не повечe ot 1500 км., защото Скупи беше "болен" и го "лекувах" почти 2 месеца. Та, оказа се oбаче, чe тези гуми са ми ниски и реших да мина на 14 цола, за да сложа по-високи гуми. Затова пуснах гумите на продажба в нашия форум, като за около 2 месеца никой не им обърна внимание. макар чe накрая им търсих 65 лв. за брой, което за гума с DOT 0309 си мисля че е прилична цена. Накрая едно момчe от Volvo клуб ги взе, барабар с джaнтите и като ги видя в какво състояние са, напрво не повярва на очите си-радваше се като малко дете - то не бяха благодарности, то не беше чудо. Та, мисълта ми е, че ако чoвек търси и си отваря добре очите може да вземе и гуми втора ръка - отлично качество на прилична цена.
За Веско от GUMATA - spaidy e абсолютно прав - Аз също съм се чувал с Веско и той лично ми обеща до 3 седмици да ми достави 2 гуми от реномирана марка с DOT не по -ранен от края на 2008 г. за около 50 лв. броя. За Веско съм чувал и от други хора само добри думи. Тази година съм решил да слагам 2 втора ръка отзад и 2 нови отпред, пък каквото ще да става.

За ваша информация, добри гуми втора ръка можете да откриете в сайта TUNING.bg, там обърнете внимание на един младеж от Казанлък - todor_82, също много сериозно момче е.
Приятна вечер на всички!