Автор Тема: Ламбо Доорс  (Прочетена 319 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Svilen Ivanov

• Напредващ
  • Публикации: 378
  • www.MyCar-BG.com
Re:Ламбо Доорс
« Отговор #20 -: 04-02-2010, 18:55:20 »
Фросте ... това е главното, да не се заяждаме. Явно аз нещо не съм се изразил ясно. Аз също не давам 1000 и горница лева за такива панти, за това и още нямам такива. Ясно ми е, че са много евтини, само да имаш мострата или качествен чертеж. Писал съм, че при едно от двете, пантите идват не повече от 60 лева, скъпи са амортесьорите, защото двата са между 150 - 200 лева. И пак ясно е, че цената е в пъти надолу.

Казвам просто, че този модел на LSD панти е най - неудачното решение. Има няколко други вида, за които аз чакам да си намера мостра или чертеж.

Драсни ми на ЛС един мейл и ще ти пратя цялото .pdf и предполагам, че ще се съгласиш с мен, че монтажа на този вид предизвиква много разправия и неоснователни прекроявания на колата.
www.MyCar-BG.com - Българският Автомобилен Бизнес Каталог

Неактивен Deacon Frost

• Пристрастен
  • Публикации: 838
  • Почетен член
« Отговор #21 -: 04-02-2010, 20:18:46 »
Имаш лично ! Предполагам че, неудачността идва от това че калника на Купе-то има такава форма... е...всички знаем кви форми имат, че... не позволява тези панти, макар че липсата на рамка на стъклата, улеснява в огромна степен сметките и теглото най-вече.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Неактивен Ani

• Член на клуба
  • Напредващ
  • *
  • Публикации: 187
  • Fast & Furious
« Отговор #22 -: 14-02-2010, 13:19:00 »
Нулев шанс. Този модел мога да го имам след 3 дни на моята кола, но не си заслужава. Това е този тип панти, който е най - преебаващ от всичките. Цените, които казва Кирето, са за комплектите, които си заслужават. Тях търся и аз да ги откопирам, защото няма да дам 2000 лева за панти, при положение, че колата ми струва 5000.
Търсенето продължава, приканвам, всеки който може да помогне с намирането на мостра да пише ;)

Аз ще ходя до Вашингтон лятото за 1 месец и там имам човек с тунинг център, от който може и да изръчкам някакво по-подробно инфо, виждала съм Subaru, което той е правил с такива врати.
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Неактивен LanShot

• Член на клуба
  • Напредващ
  • *
  • Публикации: 271
  • ЛанШота ти ;]
« Отговор #23 -: 15-02-2010, 19:07:49 »
Ани , идеално ще се получи ако осигуриш информация или размери .. квото и да е .. а си мисля аз , защо да не купим 1 брои от там със клубните пари или ако трябва да даде всеки който иска да си прави по някои лев и да си докараме тука в БГ едни оригинални механизми . Като дойде мострата тук , ще използваме момчето със плазмените кирии и ще можем да си направим всички за доста по скромна сума . Помислете...  :h:

Неактивен Svilen Ivanov

• Напредващ
  • Публикации: 378
  • www.MyCar-BG.com
« Отговор #24 -: 15-02-2010, 20:15:09 »
Това със закупуването на панти с общите пари е т***к работа ...
Пък и няма нужда ... плазменото рязане и всичко друго около изработката е лесно приложимо и само ако Анито донесе чертежи и конкретни размери.
« Последна редакция: 16-02-2010, 14:19:30 от Mickey »
www.MyCar-BG.com - Българският Автомобилен Бизнес Каталог

Неактивен LanShot

• Член на клуба
  • Напредващ
  • *
  • Публикации: 271
  • ЛанШота ти ;]
« Отговор #25 -: 16-02-2010, 22:36:22 »
Ами а дано тогава .. пък тогава всеки ще влезе в действие с нещо и ще си намерим майстор и гараж на клуба кадето да ги правим само за клуба ..  :devil:

Неактивен antonio.ivanov

• Загряващ
  • **
  • Публикации: 54
« Отговор #26 -: 24-02-2010, 01:31:39 »
Последните варианти са много добри, с чертежите които евентуално може да донесе ани, но също бих се включил с някои лев да купим мостра и дадем на колега сливен да ни направи повече бройки и евентуално ако може и монтаж...