Svilen Ivanov няма да се захващам определено в скоро време с тези джаджи, но от чисто любопитство ако можеш ми прати файловете или не всичко, само което прецениш, няма да разпространявам нищо

, но просто... няма как да се съглася след като съм виждал монтирано такова нещо и самоделно и оригинално(само на снимка) и... как да ти кажа, важен е принципа на работа, другото е подбор на материал,неговите необходими качества, другото е струг и мерак, толкоз. Махни си капаците от очите и гледай алтернативно, от хора като теб стоят безбожните цени толкова високо... нищо лично колега, не се обиждай, точно със стари съформници няма се заяждам. Заради такива като Спайди или като мен пищят "професионалните" сервизи където правят тези манипулации.
Как мислите те са се научили да ги слагат

КУпува се един комплект, една кола за опитно зайче, инструкциите и газ с електрожена, това е. Още 1-2 опита и айде да вдигаме табелите на професионалния сервиз. Мисълта ми е... братята Райд като са литнали сефте със самолет, освен тях никой не е измислял друг начин, по свой път след тях ли ?
Миме идея имам, най-най малкото,инструменти,машини,мерак,гараж/и (лични) и майсторлък...ама пари нямам

Досега само на пук на вас и тия 1000-2000 лева за 4 планки метал с амортисьори щях да си направя да влизам във скупа под вратите

. А и другото което е... 1500 лева за панти, колите ни вече струват толкова хахаха