procuratio, добър вечер!
Да, Маастрихт и Амстердам са изключително близо, поне на мен- около 2-3 часа, зависи от трафика. Същото важи и за Германия и Франция. В интерес на истината, не бях чувала за подобни базари в Холандия и пр. Няма какво да мисля, отворена съм към различни идеи!;-) а и там мога да ползвам някои облекчения. Обаче пак трябва да я прибилам за регистрации, а ако колата даде проблем...ще ме изяде някоя дива мечка или аз нея, докато лагерувам. хах.;-) Сега сериозно, наясно съм, че дори Тойотата, която се явява като втора кола в семейството ни, както е добре, така утре може да спре. Никой и на мен не може да ми даде пълна гаранция. Въпросът е, че имам дълбокото убеждение, че когато му дойде момента, точната кола за мен ще се появи или ще ме изчака.
Ще съм ти много благодарна, ако провериш за този пазар на коли, откъдето човек може да закупи директно кола от частно лице.
PaBL0, здравей и на теб. Струва ми се, че говориш за град Аахен? Освен, че е прекрасен град и има огромни заводи на Линд, има и доста автокъщи. Обаче всички знаем, какво става с кола, която редовно не се пали... Другото е, че не вярвам, че автокъщите са добри стопани... При тях трябва да разчиташ изцяло на предния собственик, а той няма да "хвърли" кола, която не изисква основен ремонт.. по мое дилетанско мнение, най-добре и най-зле са собствениците на трета ръка коли, защото или попадат на много обгрижена кола, или на окончателно съсипана. Мислила съм си да вземем и на лизинг, но за трета кола...вече ще е малко снобско и финансово неоправдано.
Благодаря ти за съвета, но в Аахен не смея от авто-къща.