Здравейте пичове.Първо да ви кажа,че съжалявам за регистрацията си в тоя "клуб".Тука явно са се събрали разбирачи доста над моето ниво,нищо че работя в сервиз и гледат да се заяждат с тоя и оня(може да е от завист).Всичко което съм написал до тук е истина.Да,вложил съм много в колата-музика за 1200лв.,по-широка генерация,английски джанти-два чифта,най-добрите гуми на пазара-зимни и летни и тнт...но както и да е.За чипове можем да говорим много,мога да ви кажа как два двигателя гръмнаха от пренапомпване ама нема ме разберете,бе както и да е,не ми се пише. ps.казах и ще го спазя-ако някой иска да си тунингова колата да пише лс
В този форум хората са супер гостоприемни и отзивчиви , а се заяждат в момента с теб , защото както каза Фроста думите не са ти "покрити" . И най вече ако всичко това което каза е сериозно , до сега щеше да си обяснил с точни подробности къде е ползата на кулер-а , да си дал снимки на "връката" с чипа , а не да отбиваш конструктивната критика на колегите с "не ми се спори" и подобни
Само да кажа едно нещо и да млъкна -колега -не съм искал да те обидя...Просто тия неща са ми малко странни...много ще се радвам ако покажеш някоя снимка или клипче на колата...Интересно ми е да видя кое и как...просто защото и аз карам Скуп и си го обичам и искам да правя някои неща но понеже знам и съм му разкоствал двигател,скорости и ходова част до последната пружинка и съм ги събирал пак ми е ясно че няма да е много удачно да хвърлям пари по тая кола и после да стават сакатлъци с двигател,компютри и пр....Спортни филтри,генерации,джанти,фланци и какво ли не съм си слагал на колата...но по двигателя няма да се занимавам...
п.с Не искам да обиждам просто искам да видя за какво иде реч...ще ми е много интересно ако мога да видя какво си направил по твоя Скуп