Даниииииииииииииии споко бе брат, пууууу, съкън да не каже някой Ес-купе и все едно та стискат за...таш.... ааа такова.... ръцете

Аз ти са обиждам пък затуй дет каза за предсмъртната магистрала, хахаха аз повече купета съм виждал как раждат отколкото скуп

Небезизвестен факт е, че коли са се правили до 96-та година, от там нататък е пазарна икономика.
Спайди... рулираш бате, ама не бъди толкова осъдителен,човека просто не е онформиран, пък и говорим за чип все пак, придържай се към "темата" моля те
Ся колега, за кулера няма говорим че... сълзи ще ми излезнат от смях ако трябва да чета още нещо по темата. То ясно че си правиш майтап, ама... трябваше с нещо по-така, дето да може да се хванем, тука доматите не ги ядем с колчетата
Чип. Принципно, аз като чуя "чип" и ме обливат едни топли-студени вълни. Чип за ес-купе... предвид че знам колко е малоумен и сакат ECU-то на скупа... незнам къв е бил тоя чип или ти ми говориш за онея кутии с резизтор за датчика на температурата и подобни глупост, дето чусто и просто лъжат данните на компа, нищо повече. Кво значи "по-голям" чип както се изрази ? Твоя малък ли е, ако е малък... какви са му размерите и къде се намира? Другото което е да даваш над 600 кинта за тая глупост си е ...разхищение на средства. За 600 лв се купува електроника и се настройва с лаптоп, а ЕКУ-то отива в кофата за боклук. Тая... електроника ти е чип, ти за какви глупости говориш половин литър

икономия, ако си въртял колата 300км на стенд тогава може и да ги хванеш тия 500мл. Уфф... виж... да кажем че спрем да се заявдаме всички тука и ти слезем от врата, защо поне не приемеш конструктивни и информирани мнения които ти се дават и да оставиш на страни реплики от рода на "един мой приятел", "така са ми казали", "ти недей вярва" и т.н. ... просто... в този форум такива думи нямат почва, как да ти го кажа.