Author Topic: Къде във Варна е най-добре да махна катализатора  (Read 815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SenseiTopic starter

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
Яяя колеги кажете къде у Варна е най-добре да отида да ми махнат катализатора и да ми сложат резонантно гърне ли квото е там на негово място ? :)
« Last Edit: 21-10-2008, 18:57:45 by chef4o »

Offline SenseiTopic starter

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
блгодаря за проявения интерес към темата, не питам шото незнам каде а просто ми бе интересно вие кво ша кажете  :cheezy:
« Last Edit: 22-10-2008, 21:06:35 by Kpynue »

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
ЕМ колега явно излиза че никой не е ходил на такава манипулация, включително и аз. Съжалявам, ама и инфо по темата също нямам, просто кат-а ми е последна инстанция.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline cool

• Загряващ
  • **
Приятелю 4ак сега видях въпроса ти, званни ми един телефон, 4е много ме мързи да пи6а :blush: и 6те ти споделя моя опит :yes: а ти 6те прецени6 дали да ходи6 там където ходих аз :cheezy:

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Яяя колеги кажете къде у Варна е най-добре да отида да ми махнат катализатора и да ми сложат резонантно гърне ли квото е там на негово място ? :)

Не си махай катализатора, защото след 2г като вкарат еко нормите, ще го караш само по окловръстното на Варна :P, а до центъра с вело колело.

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Как е положението ако фабрично нямаш катализатор ?

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Не си махай катализатора, защото след 2г като вкарат еко нормите, ще го караш само по окловръстното на Варна :P, а до центъра с вело колело.
Е да, ама нали се сещаш, че караме коли на по 150 000 км.. запушеният катализатор отчита повече вредни емисии отколкото без катализатор :) Пък като почнат да ни гонят ще купуваме ;)

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Българите сме креативни Чеф, пак ше измислим някаква схема и да минем метър, ама ако държавата ми иска да имам катализатор да ми купи и ще си сложа... евентуално, ама малко вероятно изобщо мойта кола да види катализатор някога с тъз турбина. Кво да направим че караме коли на старо, в такива условия живеем и неможем да си позволим нещо еколого-съобразно, под вола теле търсят наще.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив

дрън дрън та пляс!  :cheezy: Колега махай го стига си мъчил колицата  :yes: :hater: