Author Topic: Капачки за джантите на RD  (Read 1357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline emilTopic starter

• Новак
  • *
Капачки за джантите на RD
« on: 18-10-2008, 12:41:21 »
Преди 1-2 месеца установих, че някой ми е откраднал капачката на лявата предна джанта :(
Джантите са тия стоковите 15". Дали се продават някъде такива капачки?
Много е грозно без капачка, а такава красива кола е направо грях да стои така  :yes:  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Има някакъв шанс да ти намеря 1 ... :)
Напомни ми другата седмица!

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
Доколкото подучух от една позната,която кара купе 97' има но са скъпи,тя каза,че не е намерила никаде и е поръчала,но за четирите е платила 200 лв.  :confused: мога да я попитам дали единични броики може да се намерят,ако някои има интерес?
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline emilTopic starter

• Новак
  • *
200лв? а, не, мерси, и без капачки ще карам :)

вече ми трябват 2 :(

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
Съжалявам ще поразпитам дали има по евтини варианти,нотя така ми каза,въпреки че като разбра че и аз карам купе първо ме пита къде живея за да отмени поръчката  :confused: Ако намеря нещо обещавам да свиркам  :yes: успех  :beer:

Offline ghoul18

• Напредващ
капачки за джанти за RD 1
« Reply #5 on: 06-03-2009, 20:05:22 »
някой знае ли от куде мога да си намеря капачка за оригинална джанта за RD 1.  едната ми изчезна и си мисля че някой и я е свил. не ми се ще да гепвам и аз на някой колега баси! за това ако някой ми каже от куде мога да си купя ще съм благодарен. а и колко парички струва?
ghoul1818

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отг:капачки за джанти за RD 1
« Reply #6 on: 07-03-2009, 13:41:31 »
От ИНД бяха 100лв комплекта май (или 150...). Някой си беше вземал. Аз си намерих 2 от колегата с бялото купе от Варна (Милослав). Да е жив и здрав много имам да го черпя.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Отг:капачки за джанти за RD 1
« Reply #7 on: 07-03-2009, 15:05:27 »
Йеииии 150 за 4 пластмаски ли бе ? Тея или са спали отвити и са им изтръпнали мозъците или са яли развалени гъби .... мене пред 2-3 месеца ми падна 1-та та ровнах по разни обяви и си намерих комплект 4 от един .. много изстрадал , но капачките са запазени. Имам още 3 , ако някой иска , да пише :)

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Отг:Капачки за джантите на RD
« Reply #8 on: 07-03-2009, 15:23:59 »
Преди 2-3 месеца ми падна едната ... ровнах се по обяви насам натам и си намерих комплект много запазени от един блъснат. Ако на някой му трябват все още имам 3 броя

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #9 on: 07-03-2009, 15:28:37 »
Не е нужно да пускате еднакви теми в различни раздели просто ползвайте тъсачката на форума ;) Сега съм ги слял двете :)

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #10 on: 08-03-2009, 11:40:06 »
Свилене колко парички за капачките и от къде да ги взема?
ghoul1818

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #11 on: 12-03-2009, 19:15:44 »
Дай да се разберем на ЛС

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #12 on: 21-03-2009, 15:58:59 »
Тъй като капачките са все още в мен, ако някой проявява интерес да драсне едно съобщение да правим търговията. Хубави са, запазени, който има интерес и снимки ще му пратя.

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #13 on: 05-04-2009, 19:34:57 »
Аз имам един подобен малък въпрос:

Мойте капачки са си на място,но проблема е че предните две са се поубелили леко и ми се иска да ги пръсна по някъв начин,такаче да се слеят с джантите,понеже нали знаете,че след като се боядисат,ще се отличават.И се получава по лошо "От трън, та на глок" Мисълта ми как мога да ги пръсна такаче да са в тон с джантите? Благодаря предварително  :h:
« Last Edit: 05-04-2009, 19:36:27 by Danny_Flirt »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #14 on: 05-04-2009, 20:17:30 »
Перфектният вариант е да ръсиш джантите , барабар с капачките. Само че е скъпо, ако не е скъпо, е много труд ( в случай че си го правиш сам ). Мене ако питаш потърси хубави и добре заредени магазини за автобои и лакове. Sikkens примерно знам че имат голямо разнообразие. Там могат на машина да ти вземат проба от старата капачка и ти правят същия цвят 1:1, без разлики. После ти го правят на спрейче, почистваш, шкуриш и после пръскаш ... просто и приятно  :P Успех !  :yes:
Аз съм от Плевен, там имаме такива машини ... съмнявам се че другаде ги няма  :cheezy: просто трябва да се разтърсиш, иначе го правят бомба, докарват ти го цвета перфектно, пробвал съм го лично.