Author Topic: dual exhaust system  (Read 1328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline j0rk0sTopic starter

• Новак
  • *
dual exhaust system
« on: 11-01-2010, 01:07:36 »
Здравейте! Имам Купе 2003 година 2.0 двигател!Решил съм да сменя цялата "Ауспух система"! Препоръчаите ми някой сайт или цени ако знаете. Потърсих тук-там, спрях се на това : http://www.arkperformance.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SM0700-003D

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Re:dual exhaust system
« Reply #1 on: 11-01-2010, 01:16:02 »
Доста внушаващо изглежда, но и цената си я бива! Моя съвет е да разгледаш и в ebay.com там също изпадат доста оферти и на по добра цена :)

• Новак
  • *
« Reply #2 on: 11-01-2010, 11:55:49 »
Доста внушаващо изглежда, но и цената си я бива! Моя съвет е да разгледаш и в ebay.com там също изпадат доста оферти и на по добра цена :)
Ми в ebay няма голям избор

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #3 on: 11-01-2010, 12:25:40 »
А защо не отидеш направо в Крафт да питаш колко ще ти излезе да ти направят изпускателната система. Със сигурност ще е по-евтино и направо ще ти дадат и гаранция и можеш да си поръчаш различни варианти.

http://www.kraft-bg.com/

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #4 on: 11-01-2010, 13:04:17 »
А защо не отидеш направо в Крафт да питаш колко ще ти излезе да ти направят изпускателната система. Със сигурност ще е по-евтино и направо ще ти дадат и гаранция и можеш да си поръчаш различни варианти.

http://www.kraft-bg.com/

В крафт питак преди време, относно "евтините" им изпускателни системи. Поискаха ми 700 лева за изпускателна система с 1 гърне, повече няма да ги коментирам

А иначе тва на Ark е страхотн, но цените са им убийствени, поне 1500 долара си приготви... Ако си готов да даваш подобни пари, няма да е зле да питаш и с Remus как седи въпроса, може да се вместиш в същите пари, а ше е по-удобно, защото в София си имат магазини. Също не е зле да разпиташ в Проспийд или в Хеед 91, там мисля, че продаваха и готови, и правиха изпускателни системи.
« Last Edit: 11-01-2010, 13:07:19 by chef4o »

• Новак
  • *
« Reply #5 on: 11-01-2010, 13:34:53 »
Ми не че ми се дават толкова пари, но като няма друг толкова добър вариант... Живея в Гърция, тук тези части са доста скъпички за съжаление!В проспеед звъннах и ми казаха,че ще ми излезне около 1000-1100лв.Ако е така предпочитам да си взема системата на АРК която си харесах.В Хеед 91 неможаха да ми помогнат(поне така ми отговориха). За Крафт незнам какво да кажа, незнам как работят и дали ще съм доволен след това от тях

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #6 on: 11-01-2010, 13:41:01 »
За качеството- качествено работят, няма спор, и материалите им са добри, и майсторите им са добри, ако си идваш към БГ, могат да ти ги направят добре, не по-малко добри са от хората от Про спийд, въпреки, че ако цените им са сходни (а те явно са) е по-добре да отидеш в Проспийд като сервиз със значително повече опит в областта на тунинга като цяло.
А за Гърция.. свързвал ли си се с колегите от техния клуб? Може би имат някакви отстъпки...

Питай също и за това: http://www.auto-exhaust.com.cn/ProductInfoExhibit/&id=b96968fd-0c0b-4679-9237-8e8519e5db6f&comp_stats=comp-FrontProduct_searchWithResult-123.html
« Last Edit: 11-01-2010, 13:42:48 by chef4o »

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #7 on: 11-01-2010, 16:36:03 »
Определено се свържи с колегите от гръцкия клуб.Те са маниаци на тема тунинг и определено ще могат да ти помогнат.Може да провериш на светофара на Losion и Ag.Anargiri там имат доста добри неща за силов тунинг.

• Новак
  • *
« Reply #8 on: 11-01-2010, 22:06:42 »
Определено се свържи с колегите от гръцкия клуб.Те са маниаци на тема тунинг и определено ще могат да ти помогнат.Може да провериш на светофара на Losion и Ag.Anargiri там имат доста добри неща за силов тунинг.
Улицата сигурен ли си че е така ? И за кой град става навъпрос
« Last Edit: 11-01-2010, 22:18:44 by j0rk0s »

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #9 on: 12-01-2010, 11:16:12 »
Според мен е по добре да се насочиш към някой който разбира от тунинг като проспийд за да има и ефект, а не само красота.Според мен за предпочитане си е готов и качествен продукт, който е изчислен за твоята кола и ще има желания ефект.
Nobody's perfect i'm Nobody

• Новак
  • *
« Reply #10 on: 12-01-2010, 15:04:27 »
Аха, то това е ясно :) Като гледам май ще взема комплекта на АРК , един приятел тък в Гърция си го взе, с единичния ауспух и е много доволен.Много добър звук издава..

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #11 on: 12-01-2010, 20:56:22 »
Убеден съм за улицата,а града е Атина.До спирката на метрото Атики,където се прехвърляш от ИСАП.Бих ти препоръчал да си правиш силов тунинг в Гърция не,че в България няма къде,но там са доста по-напред в тази сфера.

• Новак
  • *
« Reply #12 on: 13-01-2010, 10:50:54 »
Убеден съм за улицата,а града е Атина.До спирката на метрото Атики,където се прехвърляш от ИСАП.Бих ти препоръчал да си правиш силов тунинг в Гърция не,че в България няма къде,но там са доста по-напред в тази сфера.
Кофти аз живещ в Солун, а Атина е на 600 км... Ок, мерси за съвета все пак

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #13 on: 07-02-2010, 05:26:52 »
Бе кажете аз как да си скалъпя една генерацийка ... интересува ме колко резонатора остават в цялата систена от колекторите до буфера (крайното гърне)  Колко Ф вътрешно/външно са сток тръбите на Купе РД1  1.6 . Ако се слагат колектори стомана - неръждавейка 4-2-1 колко резонатора и колко гърнета трябва да има .. абе някой може ли да ми я разкаже тая цялата приказка ?  :confused:

П.С. АКо може на Л.С. Надявам се че съм уцелил темата  :h:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #14 on: 07-02-2010, 14:16:22 »
Само средно гърне е хубаво да остане м/у колекторите и крайното.Аз и в момента съм без резонатор и съм мн по-доволен.Размера сток е Ф50  :# което си е доста :) Мисля че е достатъчен.Яката работа е с нови хубави алуминиеви колектори,средно гърне и вече отзад кои квото иска :) според зависи колко искаш да бучиш  :P

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #15 on: 09-07-2010, 01:24:01 »
Само средно гърне е хубаво да остане м/у колекторите и крайното.Аз и в момента съм без резонатор и съм мн по-доволен.Размера сток е Ф50  :# което си е доста :) Мисля че е достатъчен.Яката работа е с нови хубави алуминиеви колектори,средно гърне и вече отзад кои квото иска :) според зависи колко искаш да бучиш  :P
хахах ас съм на подобна схема и буча доста  :h: :hater:
« Last Edit: 14-07-2010, 16:05:30 by kalokasa »