Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
Home
Help
Search
Staff List
Login
Register
Хюндай Купе Клуб - Hyundai Coupe Club
»
Живот на колела
»
Moto GP и Мотокрос
»
Мотоциклетите ви
« previous
next »
Print
Pages:
1
[
2
]
All
Go Down
Author
Topic: Мотоциклетите ви (Read 3728 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Racer_Girl
Новак
Only God Can Judge Me!
Re:Мотоциклетите ви
«
Reply #20 on:
03-12-2009, 17:51:28 »
Ще се включа и аз в темата въпреки, че все още нямам мотор
тъкмо някой може да даде съвет по въпроса
та мислех да продам хюндая и с парите да си взема тази хонда на сниката по-долу или друга такава тъй като това ми е мотора-мечта
но все още се чудя дали е удачно, защото все пак тоя мотор ще го карам само през лятото, а пък няма да имам пари и за кола
което значи, че зимата ще съм валат та се чудех дали е по-добре да изчакам до лятото и да преценя тогава какви ще са ми възможностите или да продам колата преди да й е паднала още цената? Ако някой е изпадал в моето положение може да даде съвет по въпроса
http://prikachi.com/files/1197974P.jpg
wtf
Напредващ
«
Reply #21 on:
03-12-2009, 21:01:17 »
Ми колежке ти сама трябва да си прецениш дали дотолкова ти се кара мотор. Изобщо до сега карала ли си? Вземи първо от някой познат/приятел да пробваш (само гледай по-полека) и ако решиш че си струва да се лишиш от колата си - давай. Компромисен вариант е да продадеш колата и да вземеш по-евтина такава, колкото да има кво да те движи зимата и лятото да си вземеш мотор. Аз също имам нещо изпредвид по въпроса и ме влече ама да ти кажа честно едва ли бих се лишил от колата си заради това. При теб не знам как е но има хора при които колата си е необходимост и няма как без нея. А аз все пак помня преди преди да си купя купето (това ми е първата кола) как се бутах из градския транспорт - НЕ МЕРСИ!
Златко
Напредващ
«
Reply #22 on:
03-12-2009, 22:22:43 »
колежке, като се видим ще ти кажа някой неща, аз съм бивш моторист, ако може да се нарече така, защото това си е страст и ще имам мотор пак при първа възможност- много скоро
Racer_Girl
Новак
Only God Can Judge Me!
«
Reply #23 on:
04-12-2009, 01:57:52 »
е естествено че съм карала как иначе мислиш ще се възпламени тая краста
и по принцип не ми е проблем да взема мотор от някой приятел да се повозя но не искам защото незнаеш какво може да стане и по принцип чуждо мпс не взимам каквото и да е то
а колкото до колегата от Видин
знам какво е да се качиш един път и повече да не можеш да мислиш за друго като наркотик е
muncho_
Пристрастен
«
Reply #24 on:
04-12-2009, 11:02:59 »
Според мен колата е пред мотора.Аз съм бивш моторис и преди да взема книжка имах 2 мотора и нямах кола.След като се сдобих с кола и книжка моторите почти не ги карах докато не ги продадох накрая.Според мен колата си е кола.Може да качиш хора,багаж, да си пуснеш парно , музика и т.н.Но това не значи, че пак няма да се кача на мотор, постоянно ми се върти в главата, но от колата няма да се лиша заради мотор.Трябва да имам и 2-те
Nobody's perfect i'm Nobody
Генади
Новак
веднъж се живее!
«
Reply #25 on:
25-12-2009, 11:19:45 »
Да, ето при мен нещата са проости - за адреналина си имам 5 мотора, взависимост какво ми се кара, крос, ендуро ли, писта или скутер, а за автомобил - естествено купенцето!
Веднъж се живее!
javor
Новак
«
Reply #26 on:
29-04-2010, 17:52:09 »
Като идея си мисля, че може някой път да организираме среща не с колите, а с моторите
Кирилицата е задължителна!!!
«
Last Edit: 29-04-2010, 18:25:26 by Novaka
»
Print
Pages:
1
[
2
]
All
Go Up