Author Topic: Сериозен проблем с моето S-купенце  (Read 1802 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline dobri4kiq19Topic starter

• Напредващ
ем кадета там си го подаржах, нямаше забележки. а уж е специализиран сервиз за двигатели. :ohno:
Tърся жена с трактор

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Еми то в сервиз за окачване няма как да ти объркат коляновия вал ;) Бе живи и здрави да са ти, дано ти оправят колата най-накрая, дръж ни в течение и успех  :h:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

• Напредващ
колеги с гордост мога да кажа 4е скупи  на 90 % е готов. след основния ремонт ми остана да сменя и дебитомера и скупи  е готов. :) и да се надяваме 4е няма да излези и още нещо. :)
« Last Edit: 10-04-2010, 06:54:14 by dobri4kiq19 »
Tърся жена с трактор

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Я кажи после колко пари ти е излязал дебитомера  :yes:

Offline procuratio

• Напредващ
Браво колега, поздрави от мен за твоята упоритост и желание да "съживиш" Скупи.
От мен да знаеш, няма да съжаляваш за усилията - Скупи е много добър домашен любимец  :) (слуша много и не е капризен) и може би е една от най-добрите спортни коли правени някога в света  ;).
Мъдрият понася щастието сдържано, а нещастието мъжествено. (Вар)

• Напредващ
ме тук в добрич го намерих втора рака за 130 лева.и другата седмица го мятам на скупи :)

p.s: нов е 635 лева
« Last Edit: 10-04-2010, 18:16:52 by dobri4kiq19 »
Tърся жена с трактор

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Пак не е малко за втора ръка, сещам се че беше доста цифра и затова питах че ми е любопитно, да знам моя да си го пазя по-добре вече  :)

• Напредващ
ако имаш  и излишни инжектори пази си и тях, 4е и те 423 лева броиката. единия ми е на заминаване и скоро схте трябва и с него да са заминавам. :depress:
« Last Edit: 10-04-2010, 20:55:47 by dobri4kiq19 »
Tърся жена с трактор

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
хехех колега тази цена кой ти я е обадил. За тези пари комплект инжектори че и спортни с по-голям дебид и т.н. :cheezy:

• Напредващ
колеги стискаите палци, в понеделник да изляза наи сетне и аз от бокса.Днес след лек пазарлък успях да взема дебитомера от една морга, като цифра излези 120 лева.За моя жалост маисторите днес почиват, и в понеделник вечер ще дам резултат какво е станало.
Tърся жена с трактор

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Колега какви майстори за дебитомера бре ??? Я хващай отверката, махаш двете скоби, дърбаш кабелите и мъркучите, слагаш "новия" и обратната процедура, финито.

• Напредващ
Ем колега колата си е в сервиза  и 4овека ще ми дава после гаранционен срок на мотора.докато не я видя да си варви както трябва от там няма да мрадне.нека тои да си го сложи да не после да се отметне от думите си.:)
Tърся жена с трактор

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Щом такава била работата, ти си знаеш най-добре, но пак имай предвид да не ти вземе безбожни пари за монтаж или нещо подобно :P

• Напредващ
колеги вече мога да се похваля и аз.днес след слагането на дебитомера, след няколко минутна работа,скупи зима да мърка  :# .утре живот и здраве ще си го доведа във вкъщи.
Tърся жена с трактор

• Напредващ
и такааа моята история продалжава, 4и4ко хюнди пряви свръх  налягане вав рейката.подава много бензин, някои да има на идея какво да гледам и да проверявам. също така и като и подам газ по4ва и да тресе.кабели и бубина са сменени,свещи също
Tърся жена с трактор

• Напредващ
колеги с гордост мога да кажа, 4е от днес скупи може да се види из улиците на добрич. Днес наи после го подкарах  :aha: надявам се много да ме радва, и да мина много безавариини  :mighty: :mighty: :mighty:
Tърся жена с трактор

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
колеги с гордост мога да кажа, 4е от днес скупи може да се види из улиците на добрич. Днес наи после го подкарах  :aha: надявам се много да ме радва, и да мина много безавариини  :mighty: :mighty: :mighty:

Много добре :P Забавлявай се и умната :hater:

• Напредващ
Аз пак съм на ринга,за да давате ъкъли :). Моето Скупе пак неще да пали  :@, абсолиутно никъкъв признак не дава за живот. Смених дат4ика на коляновия вал, няма никаква реакция. Смених  бубината, същата работа. кабели насвещите и самите свещи, пак неще. ток до свещите отива, бензин има до инжекторите, но незнам дали влиза вътре. Последните признаци,които ми показа, беше изгасяне на едно крастовище. След това запо4на да пали много трудно, и задалжително с натиснат педал на гъзта до ламарината. Студена палеше и вървеше без ядове, но дигнеше ли малко температурата над червеното почваше да изгася. И процедурата по паленето пак се пофтаря. Някои да има идеи  :)

Аи познаите кои трябва пак да сменя комп  :depress:
« Last Edit: 08-10-2010, 15:48:53 by dobri4kiq19 »
Tърся жена с трактор