Author Topic: Да пием по кафе на Бродуей  (Read 1234 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Re:Да пием по кафе на Бродуей
« Reply #20 on: 14-12-2009, 03:08:53 »
Хахаха, верно че имаше няколко учудени физиономии от появата ми, ама ти пък как можа да се изложиш така и да не дойдеш ... ужаш !  :PP Мани другото, ама завдението ми хареса и мисля на следващите срещи, които се организират пак там да се поява отново  :rofl:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #21 on: 14-12-2009, 07:45:12 »
заведението е супер  :#  :mighty:
Колкото повече толкова повече!

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #22 on: 14-12-2009, 23:45:37 »
супер яко е мястото  :#
даже си заплюхме с чефо горния етаж за бъдещите срещи на клуба - има билярдна маса в средата и джага, а около тях 7-8 високи маси с по няколко бар стола - може да си се съберем спокойно 20-ина човека и да си е като частно парти целия етаж за нас хахах  :cheezy:
а цените няма такива просто - все едно сме се върнали няколко години назад! ае с две думи - останахме доста приятно изненадани  :#
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline red devil

• Напредващ
« Reply #23 on: 15-12-2009, 10:46:15 »
Е, клуба, май само заведение си нямаше, ама така като ви слушам, май вече си имаме  :aha:
Браво на колегата KUPI!!!  :yes:
RED DEVIL!!!!!!!

Offline KupiTopic starter

• Новак
  • *
« Reply #24 on: 20-12-2009, 00:25:46 »
Супер се кефя , като чета , че ви е харесало  :# Така шее , вече куба си има заведение :) :h: Винаги сте добре дошли ! Някой питаше как е вечер . Ми сега точно разработваме вечерта ;) бар си хаус , фънк (като съм там :)) , черно  и така. Готин бар за мпреди дискотека , а има и по-уморени от дискотеките и предпочитат да си останат там . Трябва да дойдеш да видиш :) Иначе през деня е фраш. Много студенти , мнгог техници :))