Колега не се халосвай да ходиш в Инд ама изобщо. Термостата ти е на два болта май, развиваш ги, махаш тръбата, отваряш, изваждаш термостата и го хвърляш, слагаш новия, слагаш новата гарнитурка и завиваш двата болта и си готов. А относно сервизите не се карайте, ся... двама човека не правят тоя сервиз Колос все пак, Дани сигурно е попаднал на някой некадърник, това е ясно. Аз от Колос примерно съм останал с лошо мнение, по ирония и аз също съм със скуп. Няма да издребнявам, но... като купих колата поръчах десетина неща от тях, 2-3 ми вършеха работа, колата ми е 95-та година, не е 59-та, може ли да ми дадат въздушен филтър за карбуратор и... абе... подобни тъпотии какво да ви кажа. Като гледам за какво ходят повечето форумци при тях, са едни и същи проблеми които и по каталог могат да ги оправят навсякъде. Също забелязвам че който е ходил с някакъв по-странен проблем после тука мислим една седмица всички щото там са връщали колегите

, айде да не забравяме. Факт е че внасят евтини частите и имат намаления за нас, но... предпочитам сам да си правя гарнитурите (както правя) отколкото да получавам от тях за друг двигател

смях в залата, страх ме е да поръчам нещо за повече от 50лв да не се прецакам. Та стига офтопик, колега купи си термостат и го сменяй на паркигна за 10мин работа е.