Колеги преди малко се прибрах от вън и си реших и аз проблема с тропането на апаратите.Отвиват се 4 болта, които 2 с ключ 14 и 2 с ключ 17.След което се свалят апаратчетата.Там дето са болтовете с ключ 14 има маншонче и се издърпва навън като се хване и самият водач.По принцип е в грес за да се движи свободно!Махнах греста и навих около 2 пласта тефлонова лента.Поне при мен толкова трябваше да се сложи.След което намазах вече навитата тефлонова лента с грес и сложих маншончето на водача и с въртеливо движение по посоката на навиване на тефлоновата лента мушнах водача в дупката на апаратите.Вкарва се с въртеливо движение, защото както се сещате да не се набере самата лента.Зглобих апаратчето по обратният ред и воала - вече не тропа

.Направи ми впечатление, че като беше разглобено апаратчето и като започнах да бутам самият водач нагоре и надолу се чуваше тракане и явно точно това ни дразни в движение.Преди да зглобя колата след като сложих тефлоновата лента и като сложих водача на мястото си нямаше никакво почукване

.Да уточня, че при мен тропаше само от към шофьорското място и само там така постъпих.Успех и дано да съм обяснил както трябва

.