Author Topic: Какъв цвят???  (Read 449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline georgi_1986Topic starter

• Загряващ
  • **
Какъв цвят???
« on: 18-11-2009, 14:26:34 »
Скоро време имам намерение да стана собствемик на РД2, та се чудя черна или сива да е, на вас коя цвят ви допада повече?  :h: :h: :h:
...

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Re:Какъв цвят???
« Reply #1 on: 18-11-2009, 14:41:42 »
Брюнетка или блондинка? :haha: Колега ти се шегуваш... Според мен сам трябва да си прецениш кой от двата цвята да избереш... Пожелавам ти най-скоро да се сдобиеш с колицата - пък черна или сива, червена или синя... :whatever: Иначе, черното на мен лично ми е любимо ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #2 on: 18-11-2009, 14:42:24 »
Ако е само до цвета...черна, но по-важно е в какво състояние ще бъде и задължително двойка ;)
Успех и да се похвалиш :yes:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #3 on: 18-11-2009, 14:49:29 »
Подкрепям колегата Цанко, гледай километрите и да е запазена двигател/ ходова част.
Между другото разгледай тук във форума, някъде имаше тема как да избираме автомобил втора употреба. Предполагам може да намериш нещо полезно.
А цвета ... ако всичко друго е редовно - черна :) Но и сивите вървят добре :P

• Загряващ
  • **
« Reply #4 on: 18-11-2009, 14:51:19 »
И черна и сива ми харесва но май сива ми е по на сърцето, но все пак има време да си сменя мнението 100 пъти  :confused:
...

• Загряващ
  • **
« Reply #5 on: 18-11-2009, 15:02:29 »
Просто купето има доста чупки и извивки и като е черна по-малко се забелязват (мое мнение)  :aha: :aha: :aha:
« Last Edit: 18-11-2009, 15:05:43 by georgi_1986 »
...

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #6 on: 18-11-2009, 15:20:42 »
Черното си е черно - факт! И аз много харесвам точно тези два цвята - черно и сиво.Но при покупката на моята избрах светло+практично.Разгледай снимки на колите и в двата цвята,все единият ще надделее  :yes:

http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,138.0.html - РД1 или РД2
http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,389.0.html - съвети за покупка на автомобил втора ръка

Успех! :)

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #7 on: 18-11-2009, 15:40:24 »
Цветът не прави колата, просто ще е добре както казват колегите, да отделиш повече внимание на двигател, ходова част, или по - просто казано: Не от автокъщата да ходиш направо в бокса. Колкото до цвета, винаги можеш да си я боядисаш какъвто цвят искаш...

П.П. Колега, какъвто и цвят да купиш, ще си добре дошъл при нас...  :verycool: :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #8 on: 18-11-2009, 16:42:06 »
Карам черна РД1...Като я взех беше лъскач с малко забележки по броните и дясен калник,след време напрао взе да избелява,личеше си всичко.Пребоядисах я...сеа пак е лъскач.Мия е пред 2-3 дена и винаги е мръсна.Личи си всяка драскотина.Написаха ми "Измии ме" на предния капак и понеже беше прашна всичко се е надараскало и в определен ъгъл ми седи "Измии ме".Много капризен цвят.ВСИЧКО СЕ ВИЖДА,всеки един недостатък!Като не ти я измият хубаво-пак се вижда :(

Но ми е любимия и не искам друг.Прави купето звяр,особенно след като затъмниш стъклата и сложиш ксенон.Пак бих си избрал черна,дори и след тия неща където ти изброих.

Сива-не се забелязва мн мн като е мръсна,драскотини (дребни) не се виждат.....НО на мен поне ми седи обикновенна ;)

80-20 % за черна

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #9 on: 18-11-2009, 19:16:02 »
колега щом се чудиш черна или сива вземи пример от chonkov :)

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #10 on: 18-11-2009, 19:43:02 »
ми колега да ти кажа моята е синя казах си че това е цвета който искам да е и това е . Избери тазо който те кара да я гледаш пак и пак и пак и да си викаш колко те кефи  :PP  :h:  :mighty:
Колкото повече толкова повече!

Offline likantrop

• Загряващ
  • **
« Reply #11 on: 18-11-2009, 23:06:42 »
по-здравата..но ако всичко опира до цвят черно..сивото обаче се подържа в пъти по-лесно :h:
"Вярвам,че върховният момент в живота на всеки човек,моментът,в който всички негови мечти се осъществяват,е тогава,когато той е дал всичко от себе си за една кауза и лежи изтощен,но победил на бойното поле."Винс Ломбарди (1913-1970)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #12 on: 19-11-2009, 14:36:07 »
Боя кола не кара хората са го казали!
Nobody's perfect i'm Nobody