Author Topic: Амортисьори за Тибурон 1998  (Read 2047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ivo_sailorTopic starter

• Новак
  • *
Амортисьори за Тибурон 1998
« on: 30-09-2008, 08:14:37 »
Здравейте на всички. Имам въпрос относно предни и задни амортисьори за горепосочения модел на Хюндай Купе. Предполагам, че за RD и RD2 амортисьорите са идентични. Интересува ме приблизителната цена за 2-та комплекта предни и задни, за да знам какво да очаквам като отида в магазина, а не там да си измислят цени каквито им хрумне. Задавам този въпрос, тъй като преди време сменях стъпков мотор и го намерих на 3 различни цени във Варна. Освен това съм със спортни пружини, та има ли значение какъв точно ще е амортисьора по отношение на производителя, големина и т.н.
Ще се радвам ако имате някаква информация. Благодаря ви предварително - Ивайло Петров ( ivo_sailor ).

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
http://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=2800  Странно...тук има цени за всичко по предно и задно окачаване,освен за амортисьорите ...  :whatever:

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
По принцип мисля, че беше към 140-150 лева на чифт (и предните, и задните се вртяха в тоя диапазон)
Иначе  аз съм сменял само предни- към 160 лева струват, KJB
« Last Edit: 25-02-2009, 09:37:59 by chef4o »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Бях намерил в един сайт на един вносител на части за около 95лв бяха предните. Баща ми намери в Испания Монро за 200 евро 4-те. Тук предполагам ще са малко по-скъпи.

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Тука само 1 амотрисьор монро е 250 лева брат ми .. направо са хвани за ...... А колко ли ще те издържи .. само дупките си знаят  :omg:

Offline Dani

• Новак
  • *
Монро е добра марка  аз лично работя с нея  а  и имат гаранция по 2-3 години зависи от амортисьора колко точно. Колкото до цени за феновете на Хюндай правя специално намаление  :yes:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
еха смятай ..  :# :yes: сега ще си купуваме амортисьори на кило вече  :hi: :baha:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Дани брат навит съм да ми сложиш 4 и да налепим бялата красавица с реклами на сервиза.... :)

Offline Dani

• Новак
  • *
Внимавай какво си пожелаваш че после ще трябва да те наема за снабдител и да  снябдяваш с нея  :hater: :cheezy:

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Ами 130лв преден и 145лв заден.Цената е за 1бр...Ще попитам на още няколко места и пак ще пиша ;)
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Монро е добра марка  аз лично работя с нея  а  и имат гаранция по 2-3 години зависи от амортисьора колко точно. Колкото до цени за феновете на Хюндай правя специално намаление  :yes:
леле Дани как да не се почувстваме прелъстени от това специално предложение....
« Last Edit: 24-11-2008, 16:44:29 by hyundai3016 »
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Нова оферта 360лв комплект предни и задни...  ;)
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline Dani

• Новак
  • *
Колеги моля ви когато говорите за цени на части да се споменава и марката защото аз мога да ви намеря на ниска цена но това неозначава че ще има някакво качество    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  :hater:

Offline banderasz

• Загряващ
  • **
Помогнетеее plsss . Търся си задни амортисьори за RD1 с ABS-139 кс  :sorry:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
Помогнетеее plsss . Търся си задни амортисьори за RD1 с ABS-139 кс  :sorry:
http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,75.0.html

Offline banderasz

• Загряващ
  • **
АААА 10х но на Цанко и на Жорето ги знам . Аз се интересувам от нови.Май вече се спрях на BOOGE макар че исках KYB

Offline hyundai3016

• Пристрастен
АААА 10х но на Цанко и на Жорето ги знам . Аз се интересувам от нови.Май вече се спрях на BOOGE макар че исках KYB
аха извинявай ..не те разбрах,ами ако искаш ще питам при едни мои хора и ще ти кажа за цени...

Offline banderasz

• Загряващ
  • **
Най накрая намерих,не са KYB но се надявам и BOOGE да свършат работа за скромната сума от 200лв на бройка

Offline DeSiRe

• Напредващ
Re: Амортисьори за Тибурон 1998
« Reply #18 on: 31-01-2011, 16:02:35 »
А за работата по смяна  на амортисьорите колко взимат? Някой да каже.
Искайте и ще ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Защото всеки, който иска - намира и този който хлопа - му се отваря.    Лука 11:9 :) :) :)