Author Topic: Mайстор в Бургас?  (Read 441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pakazTopic starter

• Загряващ
  • **
  • hyundai
Mайстор в Бургас?
« on: 18-10-2009, 15:44:55 »
Някой можели дами препорача някоий добър майстор от Бургас,че мисе налага да сменям повдигачи и искам човека който ги сменя даси разбира от работата.От град Бургас

mod control: chonkov
« Last Edit: 19-10-2009, 17:41:11 by chonkov »

Offline Doch16v

• Напредващ
Re: Mайстор в бургас?
« Reply #1 on: 18-10-2009, 20:02:08 »
А колко пари са тези повдигачи и от къде ги поръча....В Хюндай Бургас ходех веднъж след морето това лято и останах с добри впечатления от момчетата и като работа и като цена  :h:
Защо не отидиш там направо ;)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline pakazTopic starter

• Загряващ
  • **
  • hyundai
Отг:Mайстор в бургас?
« Reply #2 on: 19-10-2009, 16:59:07 »
по 20лв бройката е цената.а магазина от който си ги взех е един склад за корейски части който се намира до старата зеленчукова борса ....до новия Лукойл там.

Offline wtf

• Напредващ
Отг:Re: Mайстор в бургас?
« Reply #3 on: 19-10-2009, 17:02:52 »
А колко пари са тези повдигачи и от къде ги поръча....В Хюндай Бургас ходех веднъж след морето това лято и останах с добри впечатления от момчетата и като работа и като цена  :h:

да да да, не знам ти с какви впечатления си останал ама точно в Хюндай Бургас дерат кожи! Да не говорим че ти вземат ключовете и колата заключват се вътре и хич не си наясно кви ги вършат. Освен това въобще не съм доволен от обслужването, работят само млади хора освен шефа той е малко по-голям, не ги знам колко разбират обаче докато някой ми обърне внимание там мога да заспа! Въобще не мисля да ходя пак при тях.

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #4 on: 20-10-2009, 08:51:04 »

да да да, не знам ти с какви впечатления си останал ама точно в Хюндай Бургас дерат кожи! Да не говорим че ти вземат ключовете и колата заключват се вътре и хич не си наясно кви ги вършат. Освен това въобще не съм доволен от обслужването, работят само млади хора освен шефа той е малко по-голям, не ги знам колко разбират обаче докато някой ми обърне внимание там мога да заспа! Въобще не мисля да ходя пак при тях.

И като работят млади хора значи, че са неспособни ли.....Щом са там значи разбират малко от малко.....Значи незнам какво са ти съдрали кожата и какво като са се заключвали вътре - навсякъде в реномираните сервизи е така. Аз лично докато ми правеха диагностиката и сменяха някой неща стоях в халето и момчетат си пипаха и разбират от работата и на всичкото отгоре след ремонта ми написаха фактура и ми дадоха лист с извършените ремонти. Следователно при проблем за същото ще се отстрани като рекламация.
« Last Edit: 20-10-2009, 08:52:23 by Doch16v »
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #5 on: 20-10-2009, 13:37:29 »

И като работят млади хора значи, че са неспособни ли.....Щом са там значи разбират малко от малко.....Значи незнам какво са ти съдрали кожата и какво като са се заключвали вътре - навсякъде в реномираните сервизи е така. Аз лично докато ми правеха диагностиката и сменяха някой неща стоях в халето и момчетат си пипаха и разбират от работата и на всичкото отгоре след ремонта ми написаха фактура и ми дадоха лист с извършените ремонти. Следователно при проблем за същото ще се отстрани като рекламация.

Ами да колега дерат и то яко. Мен не са ме одрали защото два пъти ходих и цените дето ми ги казват въобщене не ме устройват. За заключването добре няма да го правя на въпрос. Ще ти дам 1 пример (макар че още няколко имам налице ама няма да ги коментирам тях) първия път като ходих за смяна на ангренажни ремаци ми искат 600 лв (даже повече мисля че бяха) (ремъка + смяната). В Castrol в Пловдив за същото нещо ми взеха по-малко от половината. Т.е. не само частите ами и труда е двойно при тях, някои ще кажат че това е нормално за специализиран сервиз - ми и така да е за мен няма никакъв смисъл. Това че са млади не означава че са некадърни не съм казал такова нещо. Но се правят на много интелигентни, ама само дето се правят ще ти кажа такива са моите впечатления говоря от опит. Та който иска да си ходи при тях, аз не смятам да го правя повече и не знам дали разбират "малко от малко", но "много" със сигурност не разбират това ще ти кажа.
« Last Edit: 20-10-2009, 13:40:37 by wtf »

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
Отг:Mайстор в Бургас?
« Reply #6 on: 21-10-2009, 08:48:57 »
На колодрум-а до Адидас-а има един сервиз. Там ми сменяха консувативие. Там майсторите са добри. Дали вземат скъпо не мога да ти кажа, защотото не плащах аз и нямам база за сравнение.
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline himika

• Загряващ
  • **
Отг:Mайстор в бургас?
« Reply #7 on: 25-10-2009, 20:24:40 »
по 20лв бройката е цената.а магазина от който си ги взех е един склад за корейски части който се намира до старата зеленчукова борса ....до новия Лукойл там.

колега знам го този магазин,ама точно там съм ходил за др нещо и си е брадва,а що се отнася до ремонта - мога да те уредя  :yes:
момчето от Морето,което разхожда Купе-то!

Offline sir_efo

• Напредващ
Отг:Mайстор в Бургас?
« Reply #8 on: 25-10-2009, 22:33:30 »
Пичове, аз съм от София обаче като ходих до морето трябваше да сменям кормилен накрайник та един приятел ми каза едно майсторче, много съм доволен от него, бърза работа и добра цена
Намира се близо до Карфур ул. Транспортна, човека се казва Димчо - тел: 0899173044