Те пък като решат да ми друсат данъците един ден... евентуално, ще ги зачопля една година само за това че пишат грешна информация в талон-а
stutsi аз не казвам "не си плащайте данъците", казвам не си плащайте съчинените данъци

Аз просто нямам убеждението, че трябва да ръся пари за всичко което държавата ми наложи това е, а този "данък" на автомобила... леле мале... да се замислим коооолко безбожни такси, данъци, застраховки т.н. плащаме. Да видим по-поробените държави от нас, там плащат като попски чеда да се движат по магистрала, всякакви такси за излизане от границата, застраховки... абе... смехотворно е. Бях чел някъде че сумарно ако искаш да използваш автомобила си за абсолютно всичко за което може да го ползваш се събират близо 20 данъка и такси

, аз за какво да живея, да се оглеждам като гърмян заек в тръстика откъде ще ме боцне държавата или да се чудя как да си купя луканка след като платя всички сметки и с идиотската си заплата да живея нормално

Да даааам сетих се... отивам в общината и давам 200-300кинта за някъв данък, за 10 годишна кола която с 300 зора съм си купил, която на всичкото отгоре МВР не си е направило, ама изобщо труда дори да регистрира като модела и кубатурата, който тя реално е.