Надали рефлекторите ще са заминали ако не е отварян фара да е правено нещо по него. Другото което е колега .. доста хора (да не кажа всички) имаме подобен проблем със фаровете .. просто не съм видял 1 хюндай който има симетрично светещи къси и дълги фарове , така че не се плаши.. Виж в зависимост от това на каде ти бият можеш да шибнеш на фаровете по една шаибичка .. да не е много голяма , но ако искаш пробвай 2-3 мм .. просто я използвай за повдигане на фара , като я сложиш (предполагам) от долната страна на 4-те болта с които ти се държат фаровете .. за да повдигнеш самият фар нагоре .. вече ти си прецени от вътрешна или външна страна .. Не си измислям , аз съм го пробвал .. имах супер фарове след тази манипулация .. късите ми станаха като дългите преди , а дългите светеха като прожектори
.. От опит глава не боли .. имаш 10-15 мин работа да опиташ . Сподели дали е станало ако решиш да пробваш .. 
П.С. Само да добавя че не е мястото за фаровете тук .. това е тема за крушки по таблото .. Съжалявам и за поста си , не го видях по рано . Цанко пак ще мете след нас 
Веднага отгоравям и аз.Рефлекторите си "заминават" с времето като пожълтее рефлектора точно покрай крушката и дори в по-лоши моменти става черен или дори се е олюпило покритието.Повярвай ми доста фарове съм отварял и какви ли не гледки съм видял.Колегата
nass666 знае най-добре като отворихме неговите фарове за профилактика с дестилирана вода какви му бяха рефлекторите!Също така се получава като се слагат по-силни крушки, което е противопоказно поради простата причина, че повече топлина отделя самата крушка отпред и направо се люпи покритието на рефлектора.Също така инсталацията не е направена за толкова мощни крушки и може някое копче да стопи и дори в много случай замирисва на кабел още в началото, но това е друга тема.Ето ще предоставя две снимки на току що свалени рефлектори без да са почиствани и на другата снимка вече рециклирани от тази фирма по-горе дето съм споменал.На първата снимка съм отбелязал мястото където много ясно се вижда, че рефлектора е почернял и го няма покритието.Тези фарове не бяха отваряни до тогава.Също така да споделя, че са от Фиат и са на един колега от Фиат форума и дано да няма нищо на против, че ги качвам тук.

Също така има и голямото значение колко прах се е наслоил на рефлектора.Мойте на старата кола бяха хванали доста прах и след почистването "прогледнах" в буквалният смисъл!
Другото което е колега .. доста хора (да не кажа всички) имаме подобен проблем със фаровете .. просто не съм видял 1 хюндай който има симетрично светещи къси и дълги фарове , така че не се плаши..
На моят Хюндай и късите и дългите си светят където трябва.Дори и снимки мога да направя за да оспоря тази теза.Дългите като пусна светят в една точка напред и много добре осветяват пътя дори и с халогенни крушки.Според мен няма ли да е по-добре да се регулират дългите като се разхлаби фасунката дето се закрепя крушката.И така може да се регулират ако светят в страни примерно от късите

.Поне аз така бях направил на старата ми кола, защото единият светеше по-ниско от другият и не осветяваше добре.
P.S.: Господата модетатори наистина ще трябва да се включат

.Иначе колега
LanShot да не си помислиш, че се заяждам с по-горният си пост.Просто изказвам личното си мнение и опит