Author Topic: Hyundai Coupe (club) пробива в поп-фолк средите :D  (Read 1819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Ако се чудите зaщо клуб е в скоби, просто защото става дума за цели два клипа на родната фолк сцена, където веднъж пробива Хюндай Купе като автомобил, а втори път пробива Хюндай Купе Клуб с наш представител в клипа :D В първия случай става дума за Hyundai Coupe F/L 2, а във втория - за един от моите любими колеги в клуба - Нико  :cheezy: :cheezy: :cheezy:, съблазняващ младата Саманта и вкусващ от сладостите на живота (яхти, джетове, Ферарита и натискане с фолк-принцеса  :cheezy: )

Та, на вашето внимание:

Глория и Hyundai Coupe FL2 :
Глория - Можеш ли да ме обичаш / Gloria - Are you able to love me

И Саманта и Nikoes  :#
Саманта-Така ми отива
« Last Edit: 12-08-2009, 16:22:32 by chef4o »

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Еха клипа на Глория е страхотен! А цвета на купето е убиииииииииииииствен!  :h:

Offline muncho_

• Пристрастен
Чалга, чалга какво от това.Важното е реклама да става  :h:
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Е точно пък Глория ли си избра най-якото купенце  :ohno:

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
,,Музиката,, - фалш...останалото е ясно отдавна  :verycool:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Евала :)
Нико човек ... изкърти в тоя клип ... заради тебе целия го изгледах, което е огромна жертва от моя страна да знаеш!!!
Браво браво ... :)  :mighty: :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Gospodarq

• Напредващ
Супер, супер........  :# :verycool: :verycool:

Лошото е, че и 2те песни са посредствени.

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Якоооо :# Много се изкефих :bravo:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
хахаххаа изгледах клиповете на MUTE.....и ми хареса това,което видях....поздравления на колегата Нико.... :h: :strak:
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Хахахах,в коя сфера пробихме  :cheezy: А оранжевия звер някой познава ли му собственика?

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Познаваш ме  :P :hater: :h:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Хахахах,в коя сфера пробихме  :cheezy: А оранжевия звер някой познава ли му собственика?

Аз го засякох един път в City Center в София, но оранжевото далеч не изглежда толквоа добре на живо за съжаление ... а собственикът беше мъж около 35 години ... с дете ... зачудих се дали да не го бъстна ама ... се отказах, в момента в който ме изгледа като 2 стотинки в клата докато минавах покрай него :)

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Е тоя живее/работи някъде зад Хемус, ама тва май не е неговото... тва е 7299, онова не беше ли 4 еднакви :roll:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Ти да не го следиш бе? И тва дете неговото ... да не е ти да си му баща пък тоя да му е майка?  :# :cheezy:

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
И аз имах късмет да го изгледам на mute(нямам колонки в работата). Клипът на Глория е много як.. музиката не ми харесва, но като жена е перфектна :yes:
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

suvaLkata

• Guest
Ам за клипа на Глория няма какво да кажа.....достатъчно показателен е факта какво си имам пред блока......джантите и цвета са просто Уникалниииии на тва зверченце от клипаа...адскотооо :#  Така че не ми остава друго освен да бъда горда и щастлива, че карам Хюндай Купе....никога няма да съжалявам за избора си  :yes: :h: Супер е клипа, Глория също...колата още Повече...музиката малко  :ohno:, амаа карай  :)
А за второто клипче...съжалявам...но и аз на mute го гледах  :sorry: ( не ме кефи музиката)Иначе евала на въпросния Нико :yes:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
развивамесе  :# оранжевото звяр е супер ако за Нико дано да има още почече испехи
Колкото повече толкова повече!

Offline Nikoes

• Новак
  • *
Много благодаря на всички които ме подкрепят  :cheezy: :cheezy: :cheezy: :# :# ХАхаха Чефо евала за темата Лов Я ! :h: :iloveu: :hug:
КОЙТО хвърчи високо, пада ниско.

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Бравос на колегата от клипчето.Определено набираме скорост щом и клипове взехме да се виждаме.....а немога да разбера,какво и има на чалгата...перфектна е... :D:D:D

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Леко ми е струва , че в клипа на глория , просто за цвят са сложили нещо да се набива на очи. Защо не дадоха примерно нещо във движение , цак мак нещо по така. Примерно дядото да я пуца в колата , или младия да дръпне 1-2 ръчни накрая... или гонка : млад-стар (демек 2-мата от клипа и победата за купето естественно) ! Просто ми се струва че наличните ферарите и ламбота и бентлита и т.н. са били заети от новоизграващите певици , и глория е решила спешо нещо набързо да намери и така. Нищо лошо за купето. Дразня се че е ей така .. да има нещо там да не се кълчи сама като припаткала самодива в гората .  :@