Ето как да защитим колата си от идващата зима,солта която мятат по улиците,песъчинки и ако сме задрали някъде пода или гредичките - да ги предпазим от гниене...Тъй като моя дядо Скуп е по-старичък имаше нужда от тази интервенция за да издържи и тази зима без ръжди и проблеми....Ето и какво трябва да направите...
1 Ако имате канал още по добре - ако ли не(като мен) ще се налага да си правите импровизирана рампа...
2 Откарайте колата на пароструйка или пясъкоструйка(ако е тръгнала отдолу ръжда)...Уверете се че е добре почистена....Ако нямате наоколо тази възможност(както аз

)мъркуча и яката четка с твърд косъм вършат работа

3 С бензин или коресилин измиите всичко отдолу за да хване оксиданта
4 Най-добре се нанася с пистолет чрез едро пръскане но ако нямате такива пособия(както аз

)вземете бояджииска четка с по твърд косъм...
Нанасянето става само в една посока.НЕ връщайте четката обратно тъй като идеята е да се запечати....Оксиданта който ползвах е BODY 930...след нанасяне той стои мек като леко разтопен асфалт...Не се разрежда нанася се директно...може само да се поразбърка ако е станал на парцали но не вярвам да си предложат толкоз стара стока...И все пак ако е така може да му капнете малко коресилин до образуване на хомогенна смес както е показано на снимката...
Това е цялата философия...ако някой има питания да казва...ще помагам