Автор Тема: Информация за Hyundai Coupe нужна преди покупка!!!  (Прочетена 6797 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Златко

• Напредващ
  • Публикации: 197
  • :Днес в 01:36:46
Re:Моля за съвет
« Отговор #100 -: 14-02-2010, 02:34:48 »
aко искаш в темата продава хюндай купе- погледни моето, че го продавам спешно  :yes:

Неактивен Brigov

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
  • :07-04-2010, 19:14:18
Здравейте. Четох темата, но повечето съвети в нея са за РД1 и РД2, а аз си харесах следващия модел - ГК мисля че се води.
Та какво може да ме посъветвате специално за покупката му? Някакви фабрични дефекти и нещо от сорта?
Отделно колко струва смяна на консумативи? Както и дали ще може да се намери спортно окачване за него? :)
Благодя предварително.

Неактивен georgi_1986

• Новак
  • *
  • Публикации: 48
  • :Днес в 01:06:01
Здравейте. Четох темата, но повечето съвети в нея са за РД1 и РД2, а аз си харесах следващия модел - ГК мисля че се води.
Та какво може да ме посъветвате специално за покупката му? Някакви фабрични дефекти и нещо от сорта?
Отделно колко струва смяна на консумативи? Както и дали ще може да се намери спортно окачване за него? :)
Благодя предварително.
700лв. му са смяната на консумативи, за другото което питаш незнам :)
Тарикат не е този мъж, който спи със 100 жени, а този, който спи с 1 и 99 тичат след него.

Неактивен Brigov

• Новак
  • *
Значи да не се притеснявам че е скъпо :)
А двигателите как са? 1.6 много ли му е малък?
Кой е по-сполучливият?

Неактивен georgi_1986

• Новак
  • *
  • Публикации: 48
  • :Днес в 01:06:01
Значи да не се притеснявам че е скъпо :)
А двигателите как са? 1.6 много ли му е малък?
Кой е по-сполучливият?
купето е тежко и даже като се напални колата с багаж и хора и 2000 кубиковия двигател му е малак, пък какво да кажем за 1600  :whatever:
Тарикат не е този мъж, който спи със 100 жени, а този, който спи с 1 и 99 тичат след него.

Неактивен Brigov

• Новак
  • *
Благодаря колега.
Предстои ми покупка на кола след празниците и се чудя между това купе и опел астра бертоне 2.0 турбо, което и голяма машина. Просто купето е по-красиво, но тази астра е сполучлив модел като цяло и незнам кое от двете е по-надеждно от към чупене :)
Ще падне обикаляне из нашата скъпа страна май :)

Неактивен Spaidy

• Напредващ
  • Публикации: 489
  • :27-07-2010, 23:06:47
Аз ако бях, взимам бертоне, но не турбо, а 2.2. Страхотен мотор с много развитие,  ;)
На никой не правя евала!!! ;)

Неактивен Revan_

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
  • :13-04-2010, 10:31:39
Савет при смяна на автомобил.
« Отговор #107 -: 12-04-2010, 16:48:22 »
Здравейте колеги,
 Преди една година си взех автомобил, Форд Ескорт 1.6 90к.с. 1995г 5 врати Идеята ми беше да се науча да карам. Покарах я но и доста по сервизи я водих. Първо и оправях газовата уредба, после носачи, тампони, бялетки, амортесьори, после и махнах имобилаизера защото се прецака, след което смених лостовете за мигачи чистачки аварийни и светлини. След което ми изгоря таблото (това не го смених че ми казаха 700 лева) след което ми се прецака някаква "тръба" на скоростния лост и като за последно почти ми се е износил съединителя.
 Общо взето съм много недоволен от автомобила и искам да си взема друг, по бърз, по удобен и надежден.
 Доста хора около мен (колеги и познати) коментират че Хиундаи са здaрви коли. Почнах да ги разглеждам в сайтовете и бих казал че много ми харесва Купето.
 Идвам при вас с молба и съвет.
Какви са ви наблюденията от хундаи купе като здравина и издържливост на пътя, комфорт от возенето и цена на поддръжката. сиреч дали трябва да взимам над 2000 заплата за да си позволя тази кола за да мога да отделям полувината. И дали трябва да си избирам спецялен маршрут за пътуване ако я карам. На пример аз имам един познат които кара А3 и не иска да се качва с нея на която и да е планина защото ще я "разбие".
 Според вас дали ще е добре да си взема Хундаи :)

Благодаря за отделеното време!

По-здрави и безаварийно на всички!

Неактивен caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • *
  • Публикации: 2 135
  • :Вчера в 15:26:26
  • Член почетен
Колега прочети темата и ще си отговориш на всички въпроси !:)
Ако има нещо неясно, питай :P

Неактивен michael

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
  • :06-06-2010, 07:56:45
Здравейте! Спрял съм се на покупка на RD2 защото ми харесва нестандартния му дизайн и ми се струва много хищна отпред. Понеже не искам да отварям нова тема имам няколко конкретни въпроса за Купето:

1. Ако ми се наложи някакъв ремонт има ли добри сервизи в София, които да правят добри ремонти на този модел? Изключвам фирмените.
2. Сега карам Пежо 308 и съм му свикнал с габаритите, трудно ли ще привикна с Хюндай Купе? До колкото видях данните Купето е малко по-дълго от 308-цата, но пък е по-ниско, което си има и предимства. 308 е доста тумбеста, докато Купето, макар и с овални форми не е толкова тумбесто, а е някак си издължено. Маневрена ли е при паркиране и каква е видимостта особено задната?
3. Купетата стават ли често жертви на вандалски прояви, защото прочетох една тума тук и ми се изправи косата. Завиждащи винаги ще има, обаче често ли ги драскат и т.н. и ли си е до късмет?
4. Представителството на Хюндай за България продава ли употребявани автомобили? Дали е по-добър избор от частен продавач?
5. Колко харчи с мотор 1.6 (за София)?
6. В mobile.bg са около 4000-6000 лева цените за RD2. Това реални ли цени са, защото ми се струват твърде апетитни като за едно спортно купе. Та един смотан Голф (мразя Голфове), който е по-долен клас е на тази цена (става въпрос за сходни години 2000-2001). За мен това си е доста изгодно като се има предвид, че RD2 е хиляди пъти по-красиво от кутията за обувки Голф.

Спомням си като ученик как се зазяпвах в едно RD1 и толкова ми харесваше, а RD2 ми хареса дори още повече като излезе, така че ако си го купя, за мен това ще е една сбъдната мечта. Съжалявам, ако въпросите са твърде много.
« Последна редакция: 05-06-2010, 16:43:15 от michael »

Неактивен freakg

• Загряващ
  • **
  • Публикации: 87
  • :Днес в 01:07:45
По първият ти въпрос, да има - един от най-добрите сервизи тук е този на Колос, за тях можеш да прочетеш много и тук във форума - болшинството от хората тук там ходят. За габаритите - нищо страшно  ;). Бързо се свиква с колата и единственото нещо за което трябва да внимаваш е, че все пак е малко по-ниска от повече коли и внимаваш с бордюрите  :P. Иначе за маневреност - еми лесно се оправлява, волана е много лекичък и все пак си има нормален луфт. За вандалските прояви си е до късмет, хора всякакви.
В ИНД има автомобили 2ра ръка, но мисля че купета нямат в момента. Има побликувани в техният сайт какви модели 2ра ръка предлагат в момента.
За разход е относително - зависи дали ти е по-тежък крака и т.н но обикновенно около 9/100 дава за София (поне на бензин аз толкава имам). А за цената - ами да такава е. Толкова вървят в момента навсякаде, включително и в Германия ако си разглеждал в mobile.de.
Успех при избора на автомобил и дано намериш точната за теб кола  :h:
« Последна редакция: 05-06-2010, 20:11:03 от freakg »