Author Topic: Чашки за Кафе!  (Read 377 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Danny_FlirtTopic starter

• Напредващ
Чашки за Кафе!
« on: 15-07-2009, 00:31:11 »
Колеги имам един въпрос и ще се радвам да споделите мнение.Когато взех моето купе,има само едно нещо,което ме тормози от време на време и много ми се иска да го отстраня.Точно над пепелника и под касетофона се намира едно правоъгално капаче,което по принцип,като се натисне излиза и там се слагат чашките за кафе.Обаче при мен или я няма тази екстра и седи само капачето,понеже като го натисна поддава навътре,но не се отваря.Или е прецакано и зелепено за да не се ползва.Молбата ми е дали случайно някой не знае,как мога да го оправя или по точно,какво трябва да направя за да може да си работи нормално,като на другите купета?  :whatever:
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Отг:Чашки за Кафе!
« Reply #1 on: 15-07-2009, 10:12:53 »
Може да заяжда поне при мен е така, натисни капачето и удари барчето от страни и може да се отвори :yes:
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #2 on: 15-07-2009, 10:42:48 »
Най лесно ще разбереш като свалиш тази конзола ;) ако отзад имаш правоъгълна кутия значи имаш ако я нямаш значи нямаш ;)  :yes:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #3 on: 15-07-2009, 14:45:23 »
Колега,отново да повторя ,че явно колата ти не е с всички екстри вътре(както и моята).Уверявам те,че нямаш поставка за чашки.Има празна дупка под това капаче  :P

Offline Danny_FlirtTopic starter

• Напредващ
« Reply #4 on: 29-07-2009, 14:34:41 »
М даааам аз също мисля така,явно ще се търси по моргите за да си сложкам и аз.Егати може ли такова нещо да бъде екстра  :P
« Last Edit: 29-07-2009, 14:47:30 by Novaka »
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)