Абе човече ти...как така 2.2л. Камион ли си боядисвал? Едиствения вариант е ако смяташ 1.1л цвят и 1.1л. лак. Ама ако е само боя много брутално бе човек 15 ръце ли и ударихте? Моята цялостно боядисване 1л. зелен металик и 1л. лак( имай предвид че сменях и цвят) за боя и материали 200лв. ( немска боя англйски лак). Та защо някой да не боядисва за 600лв. за два дни работа това си е 400лв горница 
П.П. Ани каква ти е старата кола? Няма кола която да не съм продал
а като решиш да боядисаш твоята ше ти я направя с огромна отстъпка 
В тези 400лв. консумативи като шкурки,кит, течен кит,филер,тиксо,найлони,кореселин,разредител,обезмаслите,обезмаслителни кърпи не ги ли слагаш или при вас не използвате такива работи

Защото като сложим и тях не излизат сметките.А за двата дни работа също мога да споря и то много.За да стане колата както трябва поне аз свалих всички стъкла.Което значи сваляне на всички кори в колата и багажника.Отделно се свалят броните и праговете.При свалането на праговете щипките се чупят дори и да не исках(нови щипки след това са 30лева),само за тези неща ти трябва един ден, а после почва подготова, облепване , филер(за който разбрах, че не използвате и прочие..)и не си го обяснявам това за 2 дни.В моя случай колата излезна 800лева като всичко съм си копувал аз, а и доста от нещата съм ги взимал без да плаам дори.Пари за труд не съм давал!В 800-те лева влизат:консумативите, такса камера ,и 80лева стъклар.Така, че за мен всяко боядисване под 1000лева с друг е включен компромис откъм консумативи и тахното качества(мнението е мое не задължавам никой с него!!!!
А отностно базата и лака естествено, че едно след друго се пръскат нали това ти казвам , че са отделно(общо за колата ми отидоха 2литра боя и литър лак) ако щеш вярвай!!