Автор Тема: Всичко за боядисването и пребоядисването тук  (Прочетена 5306 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен muncho_

• Пристрастен
  • Публикации: 771
  • :19-07-2010, 15:52:19
Абе човече ти...как така 2.2л. Камион ли си боядисвал? Едиствения вариант е ако смяташ 1.1л цвят и 1.1л. лак. Ама ако е само боя много брутално бе човек 15 ръце ли и ударихте? Моята цялостно боядисване 1л. зелен металик и 1л. лак( имай предвид че сменях и цвят) за боя и материали 200лв. ( немска боя англйски лак). Та защо някой да не боядисва за 600лв. за два дни работа това си е 400лв горница ;)

П.П.   Ани каква ти е старата кола? Няма кола която да не съм продал :aha: а като решиш да боядисаш твоята ше ти я направя с огромна отстъпка ;)

В тези 400лв. консумативи като шкурки,кит, течен кит,филер,тиксо,найлони,кореселин,разредител,обезмаслите,обезмаслителни кърпи не ги ли слагаш или при вас не използвате такива работи  :cheezy: Защото като сложим и тях не излизат сметките.А за двата дни работа също мога да споря и то много.За да стане колата както трябва поне аз свалих всички стъкла.Което значи сваляне на всички кори в колата и багажника.Отделно се свалят броните и праговете.При свалането на праговете щипките се чупят дори и да не исках(нови щипки след това са 30лева),само за тези неща ти трябва един ден, а после почва подготова, облепване , филер(за който разбрах, че не използвате и прочие..)и не си го обяснявам това за 2 дни.В моя случай колата излезна 800лева като всичко съм си копувал аз, а и доста от нещата съм ги взимал без да плаам дори.Пари за труд не съм давал!В 800-те лева влизат:консумативите, такса камера ,и 80лева стъклар.Така, че за мен всяко боядисване под 1000лева с друг е включен компромис откъм консумативи и тахното качества(мнението е мое не задължавам никой с него!!!!

А отностно базата и лака естествено, че едно след друго се пръскат нали това ти казвам , че са отделно(общо за колата ми отидоха 2литра боя и литър лак) ако щеш вярвай!!
Nobody's perfect i'm Nobody

Неактивен igdrazil

• Напредващ
  • Публикации: 116
  • :Вчера в 19:21:56
  • Waffen-SS
200лв. стях е цената, метър шкурка я вземам 40 стотинки, хубав течен кит 18лв литъра. 2л. обикновен немски кит 25лв.боя металик с перла 60лв литъра, лак пак толкова.кърпите и другите такива ми ги подаряват  ;) и навсякъде е така. естествено ако отиде друг цените веднага стават други. А за вадене на стъкла...нензам, никога не съм го правил ако стъклото не е счупено според мен е излишно. утре ще кача няколко снимки да имаш представа и от качеството на боядисване.
« Последна редакция: 18-09-2009, 13:59:00 от igdrazil »
SS - Gruppenführer

Неактивен muncho_

• Пристрастен
  • Публикации: 771
  • :19-07-2010, 15:52:19
Добре е станало!А разликата в цените идва от там, че аз ползвах продукти на сикенс предимно.
Nobody's perfect i'm Nobody

Неактивен PlevenMafia

• Напредващ
  • Публикации: 221
  • :10-07-2010, 19:27:21
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
Супер е станало, Евала! :# :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Неактивен enbaro

• Загряващ
  • **
  • Публикации: 69
  • :24-07-2010, 22:31:56
колеги наи накрая ми остана малко време и аз да си боядисам колицата,та горе доло след седмица ще кача снимки, на мен ми излиза доста ефтино защото си я правя сам,
много отдавна съм замислил цветовата схема и бодикита но засега ще го запазя за себеси.като е готова ше кача снимки :)