Coupe Тунинг мания > Екстериор

Всичко за боядисването и пребоядисването тук

(1/22) > >>

Novaka:
Здравейте отново :)
Искам да ви попитам къде може да се извърши цялостно пребоядисване на колата? :) Каква е цената горе долу на панел и т.н.? да ми препоръчате място, майстори др.? :) А ... и още нещо ... някакви магазини да знаете за качествена автомобилна боя? :)
Благодаря предварително ;)

Novaka:
Никой ли не може да помогне тук? :(
То не че ми е спешно ама искам да знам за да сравня цени с този онзи да видиме какво ще се случи ... така че ако някой е наясно, моля да драсне два реда!
Благодаря ;)

Mickey:
Ами колега,предполагам,че нямаш отговор,защото това,което те интересува зависи от доста неща..Какво ТОЧНО искаш,каква ще е боята,къде ще ти я правят... Просто е наистина много относително.Защото могат да ти я направят и за 700 лв и за 3000лв .. :)

Novaka:
Благодаря за отговора, колежке ;) Боята в повечето случая трябва сам да си я намери човек, а що се отнася до боядисването ... искам да е качествено, не казвам, че цената няма значение, но ... предпочитам да дам повече пари, но да знам че е напревена както трябва! Относно къде ... права си не съм конкретизирал, става въпрос са за някъде из София ако някой знае да казва :) ако е наясно с цените на панел и т.н. ще ми е много от полза!

Mickey:
За София съм абсолютно некомпетентна.Но тук,във Варна знам,че някои колеги си пребоядисваха цялостно колите и им излезе към 1700-2000 грубо ... Това е,което мога да споделя.Иначе например на мен за предна броня и преден ляв калник ми идва към 400 лв (боя + работа),само че калника е пукнат,а бронята е с малко по-сериозни забележки.Малко е много,но знам,че ще ми я направят перфектно.Аз също съм на мнение,че цената не трябва да бъде за сметка на качеството.Защото много често по-евтиното после излиза по-скъпо  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия