Author Topic: Сервиз в Пловдив някой да знае?  (Read 761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jdruTopic starter

• Напредващ
Гледам, че за София и другите градове има доста сервизи у форума, обаче в Пловдив - не(освен разбира се "невероятния" ИНД  ;) ).
Преди няколко дена се сдобих с първата си кола и тя е купе от 2000г., обаче сега е момента за смяна на всички консумативи, но незнам къде в Пловдив има такива. "Колос" е само магазин - демек сервиз няма...  :ohno:
Ако някой има повече инфо по въпроса, моля да сподели (предполагам, че ще е полезно и за другите).

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отг:Сервиз в Пловдив някой да знае?
« Reply #1 on: 02-07-2009, 10:29:34 »
http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,18.msg11866/highlight,пловдив+сервиз.html#msg11866

Тук има инфо, за повече сервизи колегите от Пловдив да си дадат мнението :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #2 on: 02-07-2009, 10:33:09 »
На мен лично ми се е налагало да хода на сервиз само при смяна на консумативи! Тва го правя или в Castrol или в един сервиз зад авто мивка "Румекс" на бул. Източен тва са двата сервиза който съм посещавал тук в Пловдив!

• Напредващ
« Reply #3 on: 02-07-2009, 18:56:42 »
Благодаря на всички отзовали се  :yes: , намерих един сервиз. Утре ще вида как ще се справят със задачката, че бая за смяна и ремонт имам...

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #4 on: 02-07-2009, 19:38:21 »
Да пишеш после кви са ти впечатленията от този сервиз :) че да знаем дали да ходим там :)

Offline cumba35

• Напредващ
« Reply #5 on: 04-07-2009, 13:27:33 »
за спирачките мога да препоръчам един сервиз които се намира зад завод възход там ма сами ми сменяли дискове и накладки и останах доволен първо че човека се хвана да ми ги прави че в други сервизи не искаха че нямали инструменти за хюндаи а зовека се зае и си направи и второ цените са му нормални за цялата работа за сменяне на дискове и накладки и шлайфане на барабани ми взе около 50 или 60 лева за работа

• Напредващ
« Reply #6 on: 05-07-2009, 14:01:22 »
Почти ми е готово купенцето  :#
Смених всички консумативи - дискове,накладки,филтри в един сервиз в Куклен.
Майстора е просто страхотен - прегледа абсолютно всичко по колата и с голямо внимание.
Откри една биалетка за смяна, спукан колектор и запушен катализатор.
Утре ще я карам да ги оправи.
Разполага и с части.
P.S.Дано не прозвучи като реклама  :)
И още нещо - вярно ли е, че след като се изтърбуши катализатора ланда сондата се прецаква и колата става по-шумна (знам че има много писано по темата - изчетох всичко, но така и не разбрах какъв е все пак резултата)?
« Last Edit: 05-07-2009, 16:53:37 by jdru »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #7 on: 13-07-2009, 16:46:02 »
След като се изтърбуши катализатора на негово място се слага ситна мрежа която да уплатни вътре кухината ;) Ако е без нея колата почва да дранчи на ламарина когато я вкараш в по-високи обороти (3500-4500 оброта)