Author Topic: Купих си нови чистачки  (Read 3077 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline muncho_

• Пристрастен
Отг:Купих си нови чистачки
« Reply #20 on: 12-08-2009, 09:06:07 »
Май само аз карам с обикновенни, ще взема да се ободурдвам и аз с модерни  :P
П.С чивал съм, че Бош не са добри!!
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #21 on: 12-08-2009, 09:07:37 »
Май само аз карам с обикновенни, ще взема да се ободурдвам и аз с модерни  :P
П.С чивал съм, че Бош не са добри!!

Вземи си като мойте, ще останеш доволен  ;)

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #22 on: 12-08-2009, 15:59:41 »
И аз взех от онези модерните чистачки, ама очевидно съм много тъп и немога да ги монтирам! Има някаква схема за монтиране, ама ......бах мааму  :cheezy:
ghoul1818

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #23 on: 12-08-2009, 21:07:27 »
И аз взех от онези модерните чистачки, ама очевидно съм много тъп и немога да ги монтирам! Има някаква схема за монтиране, ама ......бах мааму  :cheezy:

Оооо... сложничко е :aha: Пешо за да ги монтира, изкара 3 месечни курсове в Германия :haha: :haha: :haha:

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #24 on: 12-08-2009, 21:14:42 »
 :cheezy: :# :cheezy: Абе мани бе, то било само да се постави, аз аз взех да гледам схемите на упътването и да се опитам да поставя джунджуриите, който са в комплекта ! :# :cheezy: :#
ghoul1818

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #25 on: 26-08-2009, 23:55:01 »
Пък моите чистачки са Спарко , свалени от голф 3-ка и ся даже си мисля да продължа с тунинга .. да си сложа светеща топка на скоростния лост . Пък май качват коне тея работи ..  :confused: Даже мога да си купя тунинг сини крушки и да ги сложа на полюлея в бегачката .. Сваляли по 10 кг всяка .. щото като почнеш да недоскив и да кихаш на кукерите и сваляш килца от импулси на нервна почва ...  :DD :wistle: :lol: :)) :baha:

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #26 on: 18-09-2009, 08:13:02 »
И аз си имам вече Aerotwin-чета някакви Японски по 12лв. бройката.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline ivan

• Загряващ
  • **
« Reply #27 on: 04-11-2009, 14:17:45 »
Един вапрос от мен ,а на някои скарцат ли му чистачките защото моите много.Когато я купих беше с бош и изкараха 2 години без проблем после се разкарцаха и си купих само пера немски 18лв. двете броики смених ги и си чистят супер само дето и те скарцат като стария бош,викам си наиграх се с тея пера и си купих само една мишелин от шела за 17лв.слагам я и вдихнах другата вав ваздуха да не скарца и се оказа че и новия мишлен скарца ,през това време доиде едно момче от бензиностанцията и аз му казвам за какво става вапрос ,а тои вика нмого ти е сухо стаклото -как сухо бе нали виждаш,че вали  :),а тои казва че имало някви пасти за стакла дето оправяли такива проблеми и ставяли накакав танак филм в/у стаклото .Питах в една авто мивка ама не са чували за такива неща и в нета ровех но не намерих  :depress:.....някои знае ли решение ,че не ми се копуват още чистчки само да разбера че и те ще скарцат

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #28 on: 04-11-2009, 18:51:04 »
Слагаш ли си добавки във водата или караш само с чиста вода? Може и така да се оправи те са леко мазни и ще ти помогне ;)

Offline ivan

• Загряващ
  • **
« Reply #29 on: 04-11-2009, 19:11:10 »
слагам и зимна и лятна и то си ги карам по концентрирани ама не е от това .....като се оправи малко времето ще пробвам да полирам стаклото с нещо ама не знам какво ще му ласкам то си е чисто

Слята публикация: 05-11-2009, 17:37:51
проблема е решен  :#
вчера в дажда налях малко масло в основата на двете рамена и сега работят по тихо от всякога , а аз купувам нови чистачки
« Last Edit: 05-11-2009, 17:37:51 by ivan »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Re:Купих си нови чистачки
« Reply #30 on: 20-11-2009, 22:21:35 »
слагам и зимна и лятна и то си ги карам по концентрирани ама не е от това .....като се оправи малко времето ще пробвам да полирам стаклото с нещо ама не знам какво ще му ласкам то си е чисто

Слята публикация: 05-11-2009, 17:37:51
проблема е решен  :#
вчера в дажда налях малко масло в основата на двете рамена и сега работят по тихо от всякога , а аз купувам нови чистачки

а на теб са ти скържали рамената :D :omg:

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #31 on: 21-11-2009, 00:09:02 »
Aз откакто имам моята колица - 1г, 5м и 20 дни, съм си с все с Бош (3). Така е дошла с тях от Италия. За сега нямам проблеми, а се надявам и за напред да нямам. Леко и безаварийно шофиране Ви пожелавам тази зима!  :yes: :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #32 on: 18-10-2010, 16:02:38 »
колко см. са предните чистачки?
ghoul1818