Author Topic: Купих си нови чистачки  (Read 3077 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sir_efoTopic starter

• Напредващ
Купих си нови чистачки
« on: 26-06-2009, 18:13:44 »
Да се похваля, току що си взех чистачките от пощата
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=110369174691
още не съм ги сложил ама надявам се утре да пусна снимки
« Last Edit: 27-06-2009, 00:37:39 by Fx_factor_coupe »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отг:Чистачки
« Reply #1 on: 26-06-2009, 18:15:47 »
И аз съм с такива купени от Рефлекс ауто, някаква немска марка бяха. Към 30лв 2-те ми излязоха :) Много съм доволен и е голяма гъзария  :h:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #2 on: 26-06-2009, 18:30:46 »
Аз също съм с такива дори и на задното стъкло имам трите ми излязоха 24лв! Много добре чистят няма спор  :yes:

• Напредващ
« Reply #3 on: 26-06-2009, 18:32:57 »
Един мой колега си взе такива по 8 лв парчето, обаче каза че след месец се скапали, та реших да си взема тия като се надявам да държат повечко :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #4 on: 26-06-2009, 18:35:18 »
аа....ммм сорка за тъпия въпрос,но кое е специфичното при тях..понеже виждам,че сте доволни...как действат  :blush:

Offline Sonse

• Напредващ
« Reply #5 on: 26-06-2009, 18:41:56 »
Чистят джамовете от мушички и други гадости бе Оги  ;) :P
На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата!

suvaLkata

• Guest
« Reply #6 on: 26-06-2009, 18:44:34 »
Чистят джамовете от мушички и други гадости бе Оги  ;) :P
ихихихи бе то ясно,че чистят  :haha:..то и моите си чистят разни гадинки,амаа щото гледам,че ги хвалят..ала бала..и викам може да са някви по-специални  :blush: :roll: :blush:

• Напредващ
« Reply #7 on: 26-06-2009, 18:51:44 »
ами старите бяха с желязна част отгоре а тея са пласмаса и отдолу гумата и са много еластични, по-добро обяснение немога да дам

suvaLkata

• Guest
« Reply #8 on: 26-06-2009, 18:53:33 »
ами старите бяха с желязна част отгоре а тея са пласмаса и отдолу гумата и са много еластични, по-добро обяснение немога да дам
е това е .....  :mighty: Благодаря много  :)  :blush:  :hug:  :h:

Offline d0berman

• Напредващ
Отг:Купих си нови чистачки
« Reply #9 on: 28-06-2009, 19:56:05 »
И аз взех миналата есен една от същия тип, някаква кучамарка MOON мисля, и въобще не бях доволен. В дъжд и при по-висока скоросет никакво чистене и се усуква цялата. Заспа идеално на задното стъкло... Може би ако беше BOSCH или CHAMPION нямаше да се получава така.  :whatever:
Faster&faster until the trill of speed overcome the fear of death...

Offline His Shadow

• Напредващ
« Reply #10 on: 28-06-2009, 20:37:43 »
Оги аз мога :) разликата е там че този им дизайн играе ролята на мини спойлер... и при висока скорост не подскача като тази с металната конструкция... + това дава по 2 конски сили на чистачка  :cheezy:

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #11 on: 29-06-2009, 21:57:09 »
Я да питам аз Киро (Novaka), ако се включи тук за неговите чистачки - дали е доволен... Ако си доволен, пиши от къде ги взe и колко пари са?

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #12 on: 29-06-2009, 22:00:31 »
Дам ... доволен съм от моите чистачки ... в смисъл ... пак са някакви такива модерни :) италианско производство ... мисля, че по 15лв бяха ... но може и да са паднали сега :) един съвет от мен ... който ползва такива чистачки, да си ги сваля зимата или да си купи обикновенни, които да ползва тогава,  защото веднъж като замръзнат и ... има опасност да започнат да оставят петна и да не чистят така качествено и ... т.н. :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #13 on: 29-06-2009, 22:01:41 »
При мен стана точно така на вторият ден когато ги сложих, защото бяха замръзнали и ме домързя да доизчистя едната и .....скъсах тефлона и. Сега едната оставя малко следи...

Offline Fh666z

• Новак
  • *
« Reply #14 on: 10-08-2009, 12:26:46 »
Аз си бях взел 2 чистачки за 10лв.  :yes: и вече година и повече ми чистят идеално през лятото, както и замръзнали през зимата  :aha: Пише BOSCH на тях ма незнам.
John 1:3:
All things came into being through Him, and apart from Him nothing came into being that has come into being.

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #15 on: 10-08-2009, 14:16:27 »
Да драсна и аз. Карам с някакви червени чистачки, от някакъв твърд силикон. Година и половина съм с тях, т.е. долу-горе откакто взех колата, а пича който ми я продаде, каза че с тях е дошла от Италия преди година... т.е. 2,5 години с тези чистачки и чистят още перфектно и лято и зима, без значение дали са замръзкали или каквото и да е. Та... за Италиански чистачки с двете ръце "За" понеже видях че наистина са страхотни, макар че... това дето ни го продават тук за италиянско може и да е китайско :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline noxxi

• Новак
  • *
  • моята съпруга-състезателката:)
« Reply #16 on: 10-08-2009, 14:38:22 »
И аз да се похваля с тези дъгообразни чистачки  :aha: да ви кажа купих си ги от Мосю-Бриколажа за 9 кинта парчето и съм доволен от тях все още :yes:,вече 2-3 месеца ги търкалям по джама :# :# :#.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #17 on: 10-08-2009, 15:49:58 »
И аз си имам нови чистачки "перца", за 15лв. от МЕТРО и са много якиии... :PP

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #18 on: 10-08-2009, 16:47:39 »
И аз си имам нови чистачки "перца", за 15лв. от МЕТРО и са много якиии... :PP

И моите са от метро същите.  :P
На никой не правя евала!!! ;)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #19 on: 11-08-2009, 21:38:28 »
хахаха сега,като се сетя за моите италянски чистачки Deacon Frost и още ме боли сърцето....с взимането на колата,след щателна проверка,на чистачките установявам,че са здрави и ще вършат работа без да ги сменям....ОК. ама след първия пороен дъжд на път за вкъщи ги пускам на последната степен......и след бясно премятане по стъклото виждам как една от уж здравите на пръв поглед чистачка се къса и движението което извършва по стъклото е само чрез метала....за съжаление трафика беше натоварен а дъжда ужасно силен,че да спра и да изчакам да отмине бурята и ..... за това сега,предното ми стъкло е белязано с ужасна врязана линия..която може да се премахне само с подмяна на стъклото....хахаха голям смях...та иначе сега съм с Бошки,но и те май не ме кефят нещо....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #20 on: 12-08-2009, 09:06:07 »
Май само аз карам с обикновенни, ще взема да се ободурдвам и аз с модерни  :P
П.С чивал съм, че Бош не са добри!!
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #21 on: 12-08-2009, 09:07:37 »
Май само аз карам с обикновенни, ще взема да се ободурдвам и аз с модерни  :P
П.С чивал съм, че Бош не са добри!!

Вземи си като мойте, ще останеш доволен  ;)

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #22 on: 12-08-2009, 15:59:41 »
И аз взех от онези модерните чистачки, ама очевидно съм много тъп и немога да ги монтирам! Има някаква схема за монтиране, ама ......бах мааму  :cheezy:
ghoul1818

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #23 on: 12-08-2009, 21:07:27 »
И аз взех от онези модерните чистачки, ама очевидно съм много тъп и немога да ги монтирам! Има някаква схема за монтиране, ама ......бах мааму  :cheezy:

Оооо... сложничко е :aha: Пешо за да ги монтира, изкара 3 месечни курсове в Германия :haha: :haha: :haha:

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #24 on: 12-08-2009, 21:14:42 »
 :cheezy: :# :cheezy: Абе мани бе, то било само да се постави, аз аз взех да гледам схемите на упътването и да се опитам да поставя джунджуриите, който са в комплекта ! :# :cheezy: :#
ghoul1818

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #25 on: 26-08-2009, 23:55:01 »
Пък моите чистачки са Спарко , свалени от голф 3-ка и ся даже си мисля да продължа с тунинга .. да си сложа светеща топка на скоростния лост . Пък май качват коне тея работи ..  :confused: Даже мога да си купя тунинг сини крушки и да ги сложа на полюлея в бегачката .. Сваляли по 10 кг всяка .. щото като почнеш да недоскив и да кихаш на кукерите и сваляш килца от импулси на нервна почва ...  :DD :wistle: :lol: :)) :baha:

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #26 on: 18-09-2009, 08:13:02 »
И аз си имам вече Aerotwin-чета някакви Японски по 12лв. бройката.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline ivan

• Загряващ
  • **
« Reply #27 on: 04-11-2009, 14:17:45 »
Един вапрос от мен ,а на някои скарцат ли му чистачките защото моите много.Когато я купих беше с бош и изкараха 2 години без проблем после се разкарцаха и си купих само пера немски 18лв. двете броики смених ги и си чистят супер само дето и те скарцат като стария бош,викам си наиграх се с тея пера и си купих само една мишелин от шела за 17лв.слагам я и вдихнах другата вав ваздуха да не скарца и се оказа че и новия мишлен скарца ,през това време доиде едно момче от бензиностанцията и аз му казвам за какво става вапрос ,а тои вика нмого ти е сухо стаклото -как сухо бе нали виждаш,че вали  :),а тои казва че имало някви пасти за стакла дето оправяли такива проблеми и ставяли накакав танак филм в/у стаклото .Питах в една авто мивка ама не са чували за такива неща и в нета ровех но не намерих  :depress:.....някои знае ли решение ,че не ми се копуват още чистчки само да разбера че и те ще скарцат

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #28 on: 04-11-2009, 18:51:04 »
Слагаш ли си добавки във водата или караш само с чиста вода? Може и така да се оправи те са леко мазни и ще ти помогне ;)

Offline ivan

• Загряващ
  • **
« Reply #29 on: 04-11-2009, 19:11:10 »
слагам и зимна и лятна и то си ги карам по концентрирани ама не е от това .....като се оправи малко времето ще пробвам да полирам стаклото с нещо ама не знам какво ще му ласкам то си е чисто

Слята публикация: 05-11-2009, 17:37:51
проблема е решен  :#
вчера в дажда налях малко масло в основата на двете рамена и сега работят по тихо от всякога , а аз купувам нови чистачки
« Last Edit: 05-11-2009, 17:37:51 by ivan »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Re:Купих си нови чистачки
« Reply #30 on: 20-11-2009, 22:21:35 »
слагам и зимна и лятна и то си ги карам по концентрирани ама не е от това .....като се оправи малко времето ще пробвам да полирам стаклото с нещо ама не знам какво ще му ласкам то си е чисто

Слята публикация: 05-11-2009, 17:37:51
проблема е решен  :#
вчера в дажда налях малко масло в основата на двете рамена и сега работят по тихо от всякога , а аз купувам нови чистачки

а на теб са ти скържали рамената :D :omg:

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #31 on: 21-11-2009, 00:09:02 »
Aз откакто имам моята колица - 1г, 5м и 20 дни, съм си с все с Бош (3). Така е дошла с тях от Италия. За сега нямам проблеми, а се надявам и за напред да нямам. Леко и безаварийно шофиране Ви пожелавам тази зима!  :yes: :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #32 on: 18-10-2010, 16:02:38 »
колко см. са предните чистачки?
ghoul1818