Абе гледам че отдавна не е писано тук .. нали си взех аз термолентата от Цанко .. навих я добре затегната , сложих си цяла генерация и сякаш има малко разликак във вървежа на колата след смяната на генерацията . Не е много , но все пак се усеща , освен че трябваше да си слагам резонатор Ф57 ,че да не ме чуват от половин километър , добре е в момента , точно плътен , заглушен и як звук , направо тунерски ..за ценители

.. Много хора ме питат какво гърне съм си взел .. ами то не е от гърнето а от тръбите Ф55 които сложих . За гърне , мисля че всяко би било подходящо , стига да е право и да има дупчици от вътре , за да не пърди като при някои коли , ако сте забелязали .. А пак да кажа за термолентата ..като я навивах имаше някакви странни пръчици стъкълца сякаш , но много малки и много на брой , които много се набиват в кожата и после сърби много и е кофти .. така че който смята да навива термо лента РЪКАВИЦИ задължително , не като мен с голите ръце.. и пренавиването е добре да се прави на 50 процента от предния пласт навивка .. демек половината от лената която ще навивате да застъпва половината от предната . Това е идеалният вариант за равномерно навиване и добра термоизолация ... това от мен , ако някои има въпроси да пита

Колекторите ми са същите като на колегата който ги е постнал на предната страница . Успех !