Author Topic: Официална среща Юли  (Read 2321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Златко

• Напредващ
Отг:Официална среща Юли
« Reply #40 on: 01-07-2009, 09:50:13 »
би ми било много приятно да дойда където и да сте, стига да имам пари, зех книжка оня ден, резервоара сеедно имам дупка в него, почвам да се съмнявам дали не ми е наред нещо, бащата вика че е от спортния филтър, на мен не ми се вярва, но да не разводнявам темата. хора, които не са от софия не им е много изгодно да дойдат до софия , да пият по кафе на дадена бензиностанция и да си тръгнат обратно 200-300 км..

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #41 on: 01-07-2009, 09:55:24 »
би ми било много приятно да дойда където и да сте, стига да имам пари, зех книжка оня ден, резервоара сеедно имам дупка в него, почвам да се съмнявам дали не ми е наред нещо, бащата вика че е от спортния филтър, на мен не ми се вярва, но да не разводнявам темата. хора, които не са от софия не им е много изгодно да дойдат до софия , да пият по кафе на дадена бензиностанция и да си тръгнат обратно 200-300 км..

Затова има срещи из цялата страна не само в София ;) Има и в Пловдив, Варна, Плевен ;) АКо и това ти е далече изчакай националната среща (която ще е във Варна) там ще сме с преспиване така че може и да ти е изгодно ;)  :h:

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #42 on: 01-07-2009, 10:29:37 »
Айде един път да се съберем на някоя бензиностация (Както бмв-тата на омв, както опелите на еко и т.н), да седнеме, да се посмеем, да има някоя друга дръпка, да има тръпка. Де да знам, това е моето разбиране за среща на форума.
А ако сме пак +30 коли на коя бензиностанция ще се съберем и къде ще седнем?
До Копитото сме ходили... Дали е Панчарево или Копитото- разлика няма... Винаги за такава среща първо се събиураме на възлово място. Който иска- идва там, вижда се с колегите, говорят си преди тези, които имаме време и възможност, да тръгнем за където и да е, седим на сборния пункт по 1 час (понякога и повече) така че какъв е проблемът който иска просто да мине за малко, да дойде там?
За тия домашни напивания и т.н. не говоря, защото те нямат нищо общо с официална среща. Просто си имаме доста сплотен колектив и на хората им е приятно да се събират по-често... Тва сигурно го има и по другите клубове, въпреки, че там предимно е важно кой колко гума ще остави по асфалта.
На който му е интересно да се срещне с другите или да се запознае с тях- идва. Майската среща на Арена Младост, бяхме над 20 коли, после на Панчарево дойдоха почти всички, но не всички. Някои дойдоха само за да се видим и да уважат срещата. Предишната няма да я коментираме на НИМ, там пък бяхме маса коли... Изобщо не разбирам защо е това недоволство. Винаги се опитваме да го направим възможно най-комфортно за всички. Е да, на някои може да им е далече, на други пък им е близко...
Ако искате да правим среща на бензиностанция, ще направим и там, никакъв проблем не е. Обаче като се пита за предложение, всеки мълчи, пък после недоволни бол...

Offline Sonse

• Напредващ
« Reply #43 on: 01-07-2009, 10:31:29 »
Колко трупа трябва да има и колко близки трябва да загинат за да ви дойде акъла?
На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата!

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #44 on: 01-07-2009, 10:35:39 »
Айде един път да се съберем на някоя бензиностация (Както бмв-тата на омв, както опелите на еко и т.н), да седнеме, да се посмеем, да има някоя друга дръпка, да има тръпка. Де да знам, това е моето разбиране за среща на форума.
А ако сме пак +30 коли на коя бензиностанция ще се съберем и къде ще седнем?
До Копитото сме ходили... Дали е Панчарево или Копитото- разлика няма... Винаги за такава среща първо се събиураме на възлово място. Който иска- идва там, вижда се с колегите, говорят си преди тези, които имаме време и възможност, да тръгнем за където и да е, седим на сборния пункт по 1 час (понякога и повече) така че какъв е проблемът който иска просто да мине за малко, да дойде там?
За тия домашни напивания и т.н. не говоря, защото те нямат нищо общо с официална среща. Просто си имаме доста сплотен колектив и на хората им е приятно да се събират по-често... Тва сигурно го има и по другите клубове, въпреки, че там предимно е важно кой колко гума ще остави по асфалта.
На който му е интересно да се срещне с другите или да се запознае с тях- идва. Майската среща на Арена Младост, бяхме над 20 коли, после на Панчарево дойдоха почти всички, но не всички. Някои дойдоха само за да се видим и да уважат срещата. Предишната няма да я коментираме на НИМ, там пък бяхме маса коли... Изобщо не разбирам защо е това недоволство. Винаги се опитваме да го направим възможно най-комфортно за всички. Е да, на някои може да им е далече, на други пък им е близко...
Ако искате да правим среща на бензиностанция, ще направим и там, никакъв проблем не е. Обаче като се пита за предложение, всеки мълчи, пък после недоволни бол...

Наистина нямам с какво да го допълна това ... като имате някакви предложения за места на срещите и т.н. е най-добре да си ги кажете преди самата среща, а не в последствие и вместо да си разправяме колко яко сме си изкарали на самата среща да се коментират такива работи ...

Не случайно, предварително се знае кога ще е срещата и се пуска тема близо седмица,а понякога и 2 преди това за да се види кой какви предложения има и да се изпебе най-готиния вариант ... Хайде да се стегнеме малко и заедно да решим къде и какво да се прави на официалната среща на клуба за месеца!!!  :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #45 on: 01-07-2009, 11:48:32 »
Чефо на ОМВ-то при ТЕЦ-а (срещу гробищата) се събират само е30-ките и съм виждал по над 50 коли.
За предложения де да знам, нямам точна конспекция и за това на последък само гледам какво ще представлява бъдещата среща и ако не ми се вижда интересно, пропускам. Мисълта ми беше малко да се разнообразяват, кръчмите, напиването и т.н. и то не само в официалните срещи ами и попринцип.
На никой не правя евала!!! ;)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #46 on: 01-07-2009, 11:51:49 »
Давам предложение само:
Защо не се уточни някоя дата от месеца която да е постоянна с постоянно място и фиксиран час.На място според това колко коли се съберат може да се уточнява какво следва за вечерта или за до края на дена в зависимост от часа на срещата?

А относно сядането на бензиностанциите, че нямало места не разбирам какъв е проблема 1 2 часа да постоиш до колите, а не да пиеш.Нали това е идеята на срещите на автомобилните клубове самите автомобили или е алкохола за които постоянно се говори?
« Last Edit: 01-07-2009, 11:55:03 by muncho_ »
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #47 on: 01-07-2009, 12:02:46 »
Това с фиксираната дата и час няма как да се получи защото всеки месец се пада различен ден това значи че доста от срещите ще трябва да са през седмицата ( а както знаете повечето хора работят и дори да искат не могат да присъстват) за часа пак същата работа за зимата е добре примерно следобед към 15-17ч. но лятото кво правим ако остане този час в най голямата жега ли ще се събираме??? ;)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #48 on: 01-07-2009, 12:06:57 »
Ми зимния сезон може да се доуточнява.За датата не визира точно да 13-ти примерно, а да речем първата неделя от месеца или нещо от този сорт.
Nobody's perfect i'm Nobody

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #49 on: 01-07-2009, 12:07:11 »
Дата си има- последната неделя на месеца. Досега поне винаги е било така...
Място и час неможе да има фиксирани, защото обстановката се променя всеки месец.
А едно и също място на 20-ината редовни хора им омръзва...
На нито една официална среща на клуба в София не е имало напиване, muncho, нещо са ти грешни представите, това, което се случва по националните срещи е друго.
Относно това, къде да се ходи след като се съберем, това винаги става на място...

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #50 on: 01-07-2009, 12:16:12 »
И все пак предлагам да ходим на басейн .... който му е кеф ще стои на паркинга до колите, който му се дослади може да се накваси, другите ще се печем и ще се къпем ... и все пак всички ще бъдем заедно  :verycool:

Offline Gospodarq

• Напредващ
« Reply #51 on: 01-07-2009, 12:27:46 »
Не виждам какво лошо има в ходенето по дискотеки и пиенето. Да ви кажа мен много повече ми харесва от колкото всеки път да си мерим колите...
В момента съм достатъчно ангажиран, за да губя цял ден, и предпочитам да излезнем вечер.

Мога да пия и без да се забавлявам.....

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #52 on: 01-07-2009, 12:34:22 »
За пореден път се убеждавам, че демокрацията в този форум не води до нищо хубаво. Заключвам темата, ще направя нова тема за Официалната среща когато мога да я организирам и да присъствам.
Който иска да си прави среща неофициално, да пуска темичка :)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #53 on: 01-07-2009, 14:32:53 »
За пореден път се убеждавам, че демокрацията в този форум не води до нищо хубаво. Заключвам темата, ще направя нова тема за Официалната среща когато мога да я организирам и да присъствам.
Който иска да си прави среща неофициално, да пуска темичка :)

Това май само това остана като решение ...  :sorry:
« Last Edit: 01-07-2009, 14:34:19 by Novaka »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.