Извинявам се за спама, ама може ли да караш на газ и да слагаш спортен филтър. Честно казано сложиш ли газова уредба и да искаш да правиш някакви си тунинг оферти си е пълна идиотщина за мен. Все пак и аз съм човек и имам право на мнение, но този въпрос ме кара да се сме я със сълзи...
Това българският манталитет е голяма работа - първо си купуваш гроба, после се изпикаваш и накрая чакаш да умреш. wtf нищо лично към теб, но се замисли има ли смисъл изобщо от интервенцията.
ee много грубо колега
човека иска да я докара на звук не на вървия , аз познавам хора с спортен филтър на дизелов автомобил който също не търсят коне просто искат звук така че къде е проблема да си сложи момчето филтъра.
Ами всеки си има право на мнение, аз пък винаги съм се чудел на такива дето викат "ако сложа газово ще ме е срам да зареждам" или "бомба в колата не ми трябва". Спортен филтър отдавна си сложих и за всички хейтъри ще кажа че на газ колата е малко по-пъргава в ниските със спортния филтър (разбира се няма няква фрапираща разлика но достатъчно да се усети) макар че аз го сложих заради звука. Гори малко повече откакто го сложих но пък и аз доста си я настъпвам извън града.. Еми да сложих си спортен филтър, спортни дискове, кристални стопове, шорт шифтър, ксенони както и още някои неща и карам на газ.. на който му е забавно да се смее само че не съм аз смешния

смея да твърдя даже че повече върви на газ, и това се усети още повече откакто смених инжекторите, колкото и да не им се вярва ня много хора