Благодаря Цанко за мнението...ами да си кажа честно, нямам никакви наблюдения относно марки и т.н.Доскоро дори бях твърдо против такива интервенции по колата.Обаче с тоя бенз ..не знам какво ще правим.Майстора не ме е навивал да си слагам от евтиния..просто ми каза цената.Точно като отидох да питам, слагаха на една Алфа от тоя модел и ми го показа(не че нещо разбрах де

) Обаче да е толкова евтин..от теб разбрах че е българско производство...не знам.Пък чета в нета за някаква фирма Fobos дето произвеждат български инжекциони и се хвалеха хората.Оф ..не знам....ще посъбера още малко инфо и ще ръгам чушки в боба.
Слята публикация: [time]26.06.2009 (пт) 9,29,21 GMT-2[/time]
Здравейте....преди 3 дни ми сложиха инжекциона....спрях се на евтиния вариант по прозаични причини.

По-горе съм писал, че е Power Jet, обаче се оказа Дрийм Джей...не можах да открия грам инфо в мрежата за такъв производител.Както и да е....първоначалните ми впечатления са повече от добри.Просто не мога да си позная колата.

Майсторите ми казаха като изхарча бутилката да им я закарам пак. Първия път я напълних догоре 28 литра..досега съм минал 100 километра и нивомера ми показва,че е почти празна.Един приятел ми каза, че за пъро пълнене е нормален тоя разход, а майсторите викат че някакви гумички уплътнявали по добре с времето и така.Надявам се да се нормализира разхода , че с 28 литра на 100 километра

.Предполагам, че ще мина още 50-ина километра, ама пак не става

.Иначе колата е по-пъргава и ме кефи доста повече от преди

Излезе ми точно 850 лева.Ако някой иска да ми пише...

« Последна редакция: 26-06-2009, 09:37:18 от tonkata28 »

Активен
По-добре малък, мой и отпред, отколкото голям, чужд и отзад !