Абе колеги какво да ви кажа,когато се наложи да отида в сервиза,проблема ми беше ужасен разход,20лв-40км,супер високи обороти,купе пълно с полуизгорели газове....и дори гаснене на ниски обороти,смомням си даже,че на кръстовищата спирах с ръчна за да мога да форсирам двигателя на свободна,за да не ми изгасне колата....отидох в сервиза като се съмнявах че ламбдата ми е отишла...оставих я за два дни и когато отидох да си я взимам...пича който се е занимавал е нея ми каза точно така....
-Сменихме ламбдата,но проблема не се отстрани,после пак си я сложихме старата и остановихме със зор че проблема идвал някъде в електрониката...сменили някъква ПЛАТКА/изгоряла/...-/на което аз опулих очи/,и сега всичко било наред....цитирам ви думите му дословно...незнам дали проблема в действителност е била тази мистична платка или по скоро датчик,но сега като се замисля нищо чудно пича да се е опитал да ме успокои с по елементарно обяснение,и да ме отпрати по живо по здраво...но,ви обещавам да намеря документа в който е описано какво са сменили и да ви го покажа...