Author Topic: Автомивки !  (Read 2337 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

suvaLkata

• Guest
Отг:Автомивки !
« Reply #20 on: 25-09-2009, 11:43:57 »
Възможно е, но тва беше 1я път ,сега ми взимат много по-малко,защото редовно ходя  :)
Не знам на мен си ми харесва там и не мисля да сменям автомивката пък и си ми е удобна-до вкъщи е  :aha:

Offline sir_efoTopic starter

• Напредващ
« Reply #21 on: 25-09-2009, 12:36:15 »
я кажете къде точно се намира тая мивка, като я хвалите толко да я пробваме и ние :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #22 on: 25-09-2009, 12:49:33 »
Ся за коя автомивка говориш..за ''Делфин'' или тази за която аз говоря...обърках се нещо  :cheezy: :blush:
''Делфин'' не знам къде се намира, иначе тая дето си я ползвам аз е на кръстовището на Мир като идваш от МЕИ-то......нещо такова  :cheezy: :blush:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #23 on: 25-09-2009, 14:54:53 »
Делфин е срещу входа на затвора.Има две теми за нея - едната е в Партньори на клуба,другата е в раздел Варна - "Автомивка Делфин"

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #24 on: 25-09-2009, 15:00:34 »
Принципно съм фен на самообслужването, защото ми е писнало от мърляци които слагат мокри стелки в колата, забърсвам и доизмивам след тях.Посещавам ОМВ рядко и си мия колата сам, почето пъти си я мия в работа пак сам!
Nobody's perfect i'm Nobody

• Напредващ
« Reply #25 on: 26-09-2009, 14:01:22 »
Ся за коя автомивка говориш..за ''Делфин'' или тази за която аз говоря...обърках се нещо  :cheezy: :blush:
''Делфин'' не знам къде се намира, иначе тая дето си я ползвам аз е на кръстовището на Мир като идваш от МЕИ-то......нещо такова  :cheezy: :blush:

Май за тоя на "Мир" въпреки че незнам къде е това :) предполагам става въпрос за София, тая Делфин е във Варна май :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #26 on: 26-09-2009, 14:24:04 »

Май за тоя на "Мир" въпреки че незнам къде е това :) предполагам става въпрос за София, тая Делфин е във Варна май :)
Ем тя и тая ''Мир'' е във Варна....ммм не ходя до София да си мия колата  :blush: :roll: :) :P

• Напредващ
« Reply #27 on: 26-09-2009, 14:49:05 »
 :blush:, моя грешка

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #28 on: 16-10-2009, 11:05:10 »
Хахахаха,вие двамата ме разбихте  :cheezy: Въпроса е,че се разбрахте накрая  :yes:

Та сега малко по темата - с Делфин нещата не вървят (както ви е ясно на повечето).Преди седмица някъде ходих на кафе в ЕйДжей-я и там са направили доста,ама наистина ДОСТА яка мивка.Че и VIP я водят  :cheezy: :) Само външно ти включва и почистване стъклата на вратите отвътре.А вътрешното - измиват пепелника,изчистват всички прозорци отвътре и така.Раздаваха карти за първите 100 посетителя,които дават 10% отстъпка.Веднага си помислих да водя преговори за клуба,но предвид предното изпълнение с Делфин... нещо се отказах.Айде като я пробвате и ако ви хареса - драснете по някой ред,да знам дали да се пъна и там :)

Offline 1.6fx

• Напредващ
Re: Автомивки !
« Reply #29 on: 24-06-2011, 18:45:38 »
Аз лично мойта си я мия сам. Хем не давам пари хем си я мия по мерак!    :strak: