Author Topic: Автомивки !  (Read 2337 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sir_efoTopic starter

• Напредващ
Автомивки !
« on: 01-06-2009, 13:00:33 »
Първо искам да кажа че не бях сигурен къде да сложа въпросната тема и ако не е за тук моля администраторите да я прехвърлят
Та викам всеки да каже къде си мие колата за колко, доволен ли е, че напоследък май доста скочиха цените

Аз си миех на ул. Тодор Каблешков точно до бул. България, там са едни циганета ама бях доволен и бяха на 6лв. докато преди 2-3 седмици ми обявяват цена 8 лв. (тва само отвън говорим), там има и четки - бяха на 4лв вече са 6лв
та тия цени ми се виждат много и реших да търся друга алтернатива
засега един приятел ми каза на сливница на един лукойл - 5 лв, и един друг вика аз само на ОМВ дето е на левчета, вика за 2 лв си я мия без проблем, обаче аз там не съм пробвал
« Last Edit: 01-06-2009, 17:26:33 by Fx_factor_coupe »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отг:АВТОМИВКИ !
« Reply #1 on: 01-06-2009, 13:06:30 »
На тия ОМВ-та си я мия само когато бързам, нямам пари или трябва да махна кирта без особени претенции. Имам един приятел дето си носи четка това онова и за 3лв си я мие като пич, което ми е супер селско. Спестява 3лв а ....
Иначе за софииските мивки нямам наблюдения.
Във Варна последно със Сисето ги михме в Аспарухово точно до Лукойла там, не останах доволен. Иначе в началото на Аспарухово в ляво има една доста тънкажна автомивка.
Иначе има една мивка, до терапията, където беше Гюрлата. Там по вътрешна информация използват доста маркови препарати и миели доста читаво, но наистина външното било към 8-9лв. Скоро ще я пробвам и ще кажа.
« Last Edit: 01-06-2009, 13:06:56 by caesar »

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #2 on: 01-06-2009, 13:11:47 »
На ОМВ е супер яко - за малко пари се измива много добре, пък и с топла вода ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #3 on: 01-06-2009, 13:15:57 »
Асе не е въобще яко - ако е много мръсна пада основната мръсотия, но ако ще я минаваш с всичките анджаклами - излиза по-скъпо от една нормална автомивка :) А и тия купета - много ламарина имат....докато мина навсякъде бялото купе... :)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #4 on: 01-06-2009, 13:19:08 »
Като знам, че с тоя прахоляк по улицата ще стане за отрицателно време пак същата - не се филмирам ;) Дано при Вас е по-чисто :)

• Напредващ
« Reply #5 on: 01-06-2009, 14:02:13 »
Да, и аз доколкото разбрах тва на ОМВ-тата било ако не е много мръсна, значи трябва да се пробва ;)
за една вода така всяка седмица става - ако не трябва да хвърчиш като финикиец  :)
« Last Edit: 01-06-2009, 14:10:50 by sir_efo »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #6 on: 01-06-2009, 14:28:52 »
Мене на ОМВ-то ми е забавно :) Фъскаш там с мъркуча....

Offline emil

• Новак
  • *
« Reply #7 on: 01-06-2009, 15:50:00 »
На OMV трудно можеш да си я измиеш така, както ги мият по автомивките. А и не е само до миенето - трябва да я подсушиш добре след това. Сушенето същност е най-ключовото :)
Аз я миех на две автомивки до офиса (близо до Фантастикото в Бъкстон), но са големи мазачи (главно за стъкла и от вътре говоря). А и след като ми счупиха подлакътника съвсем изгубих желание да им я давам.
От тогава си я мия предимно на OMV.
В Софауто в Студентски мият перфектно ама е бая скъпо. Не помня точно, 2 пъти само съм я мил там и то щото е имало повод :D
С една дума мий си я сам или плащай повече. Иначе да ти я мият някви циганета...

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #8 on: 01-06-2009, 16:03:52 »
Аз редовно си я мия сам и без това няма кво да правя през почивните дни, имам си спецялни гидориики за подсушаване и става чудна :) като за без пари иначе ако ме мързи на Шела на четките за 6лв и съм бомба въпреки че не ми харесва, но става за 5-10мин. а на другите чакам по 30мин. за външно... нямам нерви да ги чакам :)  :hater:

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #9 on: 01-06-2009, 16:15:35 »
Аз за 2 лв. най-много за 3 я правя кото тукощо купена на "5 минутки" в Плевен. За 20-ина минути съм напълно готов и със полирането :)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Отг:Автомивки !
« Reply #10 on: 01-06-2009, 18:26:56 »
И аз посещавам чат път ОМВ,но главно,защото ми е доста забавно да се правя на мияч,иначе ако е много мръсна не става просто....пада най-горния слой а истинсакта мръсотия остава.......аз в Пловдив си я мия на една автомивка преди Бриколъж посока 6-ти Септември,един ром я държи и честно казано съм доста доволен от качеството,а пък и имат доста клетки и не чакам много.

Offline user

• Напредващ
    • quick auto zone
« Reply #11 on: 01-06-2009, 19:59:32 »
Аз за 2 лв. най-много за 3 я правя кото тукощо купена на "5 минутки" в Плевен. За 20-ина минути съм напълно готов и със полирането :)
това е и моята система в кварталчето само дето не я полирам че боята ми е "тука има тука нема" :P

а на омв-то патроструйките съкс ама яко...онзи ден минах и нищо не измих...
Бързите кучки са генератор за гащи
http://www.youtube.com/watch?v=JScH_5dSKzw
имаш 0 съобщения, 2 са нови.

• Напредващ
« Reply #12 on: 01-06-2009, 21:28:00 »
Значи по принцип не е проблем да си я миеш сам, въпроса е че тряба условия. Най-малкото тряба вода, и който няма такива условия нема избор. Иначе за вътрешно чистене аз си я чистя сам, взех си една прахосмукачка за 14-15 лв ама нещо не ме кефи много напоследък и взех че я подарих преди 1 седмица на един приятел и сега си търся нещо друго по читаво :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #13 on: 02-06-2009, 07:36:53 »
Аз моята Барби си я мия на една автомивка,точно до вкъщи....намира се на кръстовището преди да се завие към МЕИ-то,сравнително от скоро е там,но съм много доволна.....чипкането е 16лв ,аз слагам и ваксичка след това (30лв) и Моя Малка Барби е готова за престъпления  :) :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #14 on: 02-06-2009, 18:39:29 »
16 кинта външно, Оги я питай и другите хора колко плаюат там, нещо ме съмнява да те мятат яко, каква е тази мивки 16лв ?
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
« Reply #15 on: 02-06-2009, 19:06:26 »
16 кинта външно, Оги я питай и другите хора колко плаюат там, нещо ме съмнява да те мятат яко, каква е тази мивки 16лв ?

Възможно е там е баровска мивката  ;) Погледни какви коли има наредени там всеки път  :) Аз като ме мързи да си я мия на село сам, ходя зад затвора 6 лв. "вънкашното" , а вътре незнам колко е никога не давам на непознати да ми ровят из колата   ;)

..........а беше време когато цените бяха 3 лв отвън , 5 лв отвън+вътре  :ohno:
« Last Edit: 02-06-2009, 19:07:40 by StyLuS »
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #16 on: 02-06-2009, 19:52:50 »
Димич ще ви заведа на една "баровска" мивка където ходя, там пичовете са автокозметици, не някакви тъпи миячи по обява в "Позвънете", ходят, ферарита, поршета и т.н., обаче външно е 7-8 лв  ;) 16 кинта е бездарно много
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #17 on: 03-06-2009, 10:07:45 »
Еми да не е малко,амаа съм доволна...до сега където съм ходила никога не са я мили както трябва....тук си се стараят,слагат и разни нещица,ала бала и тъй..........  :)

Offline DeSiRe

• Напредващ
« Reply #18 on: 29-08-2009, 21:29:48 »
Аз минавам много тънко - 3 лева и външно блести та лъщи. А пък да не говорим каква гимнастика си правя за 4 минути :PP На една ръчна автомивка по пътя на автобус 85 след моста (до гадната железопътна линия дето всички си дъним  колите)  :-O :-O :-O
Искайте и ще ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Защото всеки, който иска - намира и този който хлопа - му се отваря.    Лука 11:9 :) :) :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #19 on: 25-09-2009, 10:59:24 »
Оги - 16 лв измиването и 30 ваксата?!!????  :wow: :-O На същата мивка на мен ми взеха 26 за вън+вътре+вакса+заличаване на доста сериозна драскотина с паста някаква... последното ми беше бонус май.Много са ти взели  :confused: :ohno:

П.с. Колеги от Варна - автомивка Делфин,от където ни направиха отстъпките - 4лв вън,4лв вътре,вън+вътре -8лв ,май няма почти никаква посещаемост.Което ми е трудно да си го обясня ,предвид цената на фона на останалите мивки.А работят добре и кафето е доста удобно.Ако продължават нещата така,нищо чудно да паднат отстъпките...  :whatever:

suvaLkata

• Guest
« Reply #20 on: 25-09-2009, 11:43:57 »
Възможно е, но тва беше 1я път ,сега ми взимат много по-малко,защото редовно ходя  :)
Не знам на мен си ми харесва там и не мисля да сменям автомивката пък и си ми е удобна-до вкъщи е  :aha:

• Напредващ
« Reply #21 on: 25-09-2009, 12:36:15 »
я кажете къде точно се намира тая мивка, като я хвалите толко да я пробваме и ние :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #22 on: 25-09-2009, 12:49:33 »
Ся за коя автомивка говориш..за ''Делфин'' или тази за която аз говоря...обърках се нещо  :cheezy: :blush:
''Делфин'' не знам къде се намира, иначе тая дето си я ползвам аз е на кръстовището на Мир като идваш от МЕИ-то......нещо такова  :cheezy: :blush:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #23 on: 25-09-2009, 14:54:53 »
Делфин е срещу входа на затвора.Има две теми за нея - едната е в Партньори на клуба,другата е в раздел Варна - "Автомивка Делфин"

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #24 on: 25-09-2009, 15:00:34 »
Принципно съм фен на самообслужването, защото ми е писнало от мърляци които слагат мокри стелки в колата, забърсвам и доизмивам след тях.Посещавам ОМВ рядко и си мия колата сам, почето пъти си я мия в работа пак сам!
Nobody's perfect i'm Nobody

• Напредващ
« Reply #25 on: 26-09-2009, 14:01:22 »
Ся за коя автомивка говориш..за ''Делфин'' или тази за която аз говоря...обърках се нещо  :cheezy: :blush:
''Делфин'' не знам къде се намира, иначе тая дето си я ползвам аз е на кръстовището на Мир като идваш от МЕИ-то......нещо такова  :cheezy: :blush:

Май за тоя на "Мир" въпреки че незнам къде е това :) предполагам става въпрос за София, тая Делфин е във Варна май :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #26 on: 26-09-2009, 14:24:04 »

Май за тоя на "Мир" въпреки че незнам къде е това :) предполагам става въпрос за София, тая Делфин е във Варна май :)
Ем тя и тая ''Мир'' е във Варна....ммм не ходя до София да си мия колата  :blush: :roll: :) :P

• Напредващ
« Reply #27 on: 26-09-2009, 14:49:05 »
 :blush:, моя грешка

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #28 on: 16-10-2009, 11:05:10 »
Хахахаха,вие двамата ме разбихте  :cheezy: Въпроса е,че се разбрахте накрая  :yes:

Та сега малко по темата - с Делфин нещата не вървят (както ви е ясно на повечето).Преди седмица някъде ходих на кафе в ЕйДжей-я и там са направили доста,ама наистина ДОСТА яка мивка.Че и VIP я водят  :cheezy: :) Само външно ти включва и почистване стъклата на вратите отвътре.А вътрешното - измиват пепелника,изчистват всички прозорци отвътре и така.Раздаваха карти за първите 100 посетителя,които дават 10% отстъпка.Веднага си помислих да водя преговори за клуба,но предвид предното изпълнение с Делфин... нещо се отказах.Айде като я пробвате и ако ви хареса - драснете по някой ред,да знам дали да се пъна и там :)

Offline 1.6fx

• Напредващ
Re: Автомивки !
« Reply #29 on: 24-06-2011, 18:45:38 »
Аз лично мойта си я мия сам. Хем не давам пари хем си я мия по мерак!    :strak: