Цезар е прав, макар че... както знаем каквото имаме в ръцете си това ще правим, то винаги може по-доброто. Пък и примерно, аз съм малко шантав, по-малко хора ще турбинират 1.6 мотора

което прави колата специална. Чеф тези китове наживо аджеба някой виждал ли ги е, аз си признавам лично не, винаги са ме притеснявали че са сигурно някакви рехави крехки глупости, дето половината отиват в казана и не стигат до монтаж. Изхождам от там че, половината глупости дето съм си пъхал под капака и в купето което е било комплектовано, съм изхвърлял половината чаркалации си купувам реално свестни и вършещи работа.
Това за спирачките си е по желание, в смисъл логиката за по-добра спирачна система е че, когато колата има по-голямо ускорение, спирането трябва да е право пропорционално. Лично аз бях скептик по тази тема, имах много мнения, но откакто карах за пръв път турбо кола, разбрах какво е, даваш газ леко, сменяш си предавки като пич и следващия момент стрелката на скоростомера сочи звездите

и става страшно и тогава спирачките си казват думата. Едно допълнение за керамичните накладки, не се лъжете с тях, за нормално или градско каране не стават, т.е. изобщо ама изобщо не са препорачителни, ще имат по-малко сцепление от българските феродови накладки

За да работи керамичната оптимално, трябва да е загряла много добре и да се ползва интензивно, т.е. при рали състезание и т.н.
Обаче едно от наистина задължителните неща е съединителя, иначе въртяшия момент от турбото си казва думата, по възможност трябва да е по-дебел феродовия диск и другото да е с керамично покритие. Скоростната и без това е ахилесова пета на Хюндай като цяло, така че... там нямам мнение, сипвай хубаво масло и толкоз.