Author Topic: Как да разглобя антената ?  (Read 1484 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline lilit

• Новак
  • *
Отг:Как да разглобя антената ?
« Reply #20 on: 19-06-2009, 14:51:57 »
 :me: :@ здравейте, може ли да попитам ако не работи тази антена може ли нещо да и се барне, че да проработи или трябва да разглабям и да я махам , защото и без това не може да се прибере?

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
« Reply #21 on: 19-06-2009, 23:12:04 »
За да не работи има няколко варианта, но почти всички без един включват разглабяне :) Трябва да видиш първо дали музиката ти управлява автоматична антена, дали е свързана и после ако всичко е ок там, да разглобиш отзад при антената да стигнеш до куплунга, да измериш дали се подава нужното захранване на кабелите и ако там всичко е нормално това значи, че проблема ти е в самата антена. Ако е изгоряла не подлежи на ремонт..... поне така мисля аз ....

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #22 on: 20-06-2009, 09:39:11 »
А въпростната антена ЕЛ ли е...Има вероятност да не може да се прибере и да стига до едно положение, ако е искривена...На горе може ли да се издърпва с ръка. :)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline lilit

• Новак
  • *
« Reply #23 on: 21-06-2009, 12:59:30 »
 :ohno: ами нагоре може, а надолу опира като я прибирам до некво положение и след това не влиза въобще.  :aha: Ами благодаря за помоща отивам направо да я махам  :sorry:

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #24 on: 21-06-2009, 18:32:35 »
Има вероятност да не ти е ЕЛ...Опъни я цялата и я прегледай да не е леко прекривена някъде и затова да не може да се прибира....Аз така оправих моята и разбрах, че не е ЕЛ  :)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
Re: Как да разглобя антената ?
« Reply #25 on: 31-05-2011, 10:06:07 »
Колеги, виждам, че темата е стара и, че вече сте го коментирали, но не ми отваря снимките, и не ми стана много ясно как всъщност да сваля антената. По точно да я извадя.
Антената е ел. - свалих капачето и видях, че буксата и е извадена (една бяла). Външно никъде не видях къде влиза тази букса. Вероятно трябва да се извади мотора, но на пръв поглед не разбрах как ще стане това.
Малко помощ  ;)

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
Re: Как да разглобя антената ?
« Reply #26 on: 23-11-2011, 14:28:22 »
свалих капачето и видях, че буксата и е извадена (една бяла). Външно никъде не видях къде влиза тази букса. Вероятно трябва да се извади мотора, но на пръв поглед не разбрах как ще стане това.
Малко помощ  ;)

Бях я забравил... проблема ми стои  :whatever: