Така, сега да ви разкажа какво всъщност беше проблема
Значи още преди да сложа новите колектори, имаше един звънтящ звук ама слаб - много слаб и си мислех че е някоя дупчица по гърнетата, обаче факт че не се усилваше
Като сменихме колекторите викам на майстора глей да няма някаде дупка - обаче нямаше
След това дойде тоя фрапиращ звънтящ звуки, в крайна сметка след като минах през пет гаража за ауспуси и получих 6 мнения от гадните араби отидох в М комплект на околовръсното. Там един пич гледа гледа и вика това е няма нищо, и да сложим вика резонатор нищо няма да стане, вика в момента ти имаш резонатор (това средното гърне било резонатор и след него едно като пура - също и реално има само едно гърне това последното голямото) Та вика тва от времето се е избушило няква вата ли що ли имало и то и двеет дето са едно след друго, единственото което можем да напраим е да сложим с 2 нови на тяхно място. Ще струва вика 100-110 лв. И след една седмица демек днес отидох и ги смених - 120лв всичко излезе. Сега има един по плътен гърлен звук обаче тва дрънчене го няма

.
Та ако някой има нещо за праене по гърнета да ходи при тия пичове нямат грешка (отделно тия араби ми обадиха цени от 60 до 100 лв за едно резонаторно гърне) тия ми сложиха реално два резонатора - пурата + резонаторно (демек дето уж е като гърне посредата) за 120лв и ми дадоха една година гаранция!